TRANSFER IZ SNOVA

Ivan Čupić iz Gorenja prešao u Löwen

 Damir Krajač / Cropix

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić od sljedeće će sezone braniti boje njemačkog Bundesligaša Rhein-Neckar Löwena, stoji na internet stranici tog kluba.

Hrvatski 23-godišnji desnokrilni igrač dogovorio je s Rhein-Neckar Löwenom trogodišnju suradnju koja će započeti od 1. srpnja 2010. godine, a u Bundesligu dolazi iz slovenskog Gorenja iz Velenja.

- Veselim se novom izazovu, veselim se igranju u Bundesligi – rekao je 178 centimetara visoki Čupić koji je posljednje dvije godine igrao u Gorenju.

Zadovoljstvo njegovim dolaskom iskazao je i trener Rhein-Neckara Ola Lindgren:

- Oduševljen sam što ću imati priliku raditi s takvim igračem. Ivan se sjajno uklapa u naš koncept igre, ima pravi stav i donosi pobjednički mentalitet.

Čupić je karijeru započeo u Metkoviću, a potom je branio boje Agram Medveščaka i Octavio Pilotesa prije transfera u Velenje na ljeto 2008. godine. S hrvatskom reprezentacijom je reprezentacijom osvojio dvije srebrne medalje na Europskim prvenstvima (2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji), te jedno srebro na Svjetskom prvenstvu (u Hrvatskoj 2009.).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:43