AUSTRIJSKA ŠKOLA

Medvjedi utišali Grazere koji su opet provocirali s 'Jugoschweine'!

Podrška navijača je bila izvrsna. Sutra će biti teško i ne smijemo misliti dalje od prve trećine, ali se nadam da ćemo na krilima navijača ovako igrati - reći će Brad Smyth
Zagreb, 220909.Dom sportova,Trg Kresimira Cosica.Hokej na ledu, utakmica 5. kola EBEL lige, Medvescak - Graz.Na fotografiji: navijaci Medvescaka.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Nikada nisam ovo doživio, a igrao sam u NHL-u, AHL-u, u Japanu. Ovo je stvarno nevjerojatno - oduševljeno je rekao Joel Prpic nakon šokantnog dvoboja u Grazu kojeg je Medveščak pobijedio u produžecima i tako se primaknuo na samo pobjedu od polufinala. Ono što je posebno Prpica oduševilo su brojni navijači koji su čekali igrače da izađu iz svlačionice i iz svega glasa im skandirali.

Bila je to pobjeda na ledu, ali i na tribinama. Pravo zagrebačko slavlje nakon utakmice bila je slatka osveta i domaćim navijačima koji su opet provocirali povicima 'Jugoschweine'.

- Podrška navijača je bila izvrsna. Sutra će biti teško i ne smijemo misliti dalje od prve trećine, ali se nadam da ćemo na krilima navijača nastaviti ovako igrati - reći će strijelac odlučujućeg pogotka Brad Smyth.

Navijače je zahvatila velika euforija uoči možda ključnog ogleda u Ledenoj dvorani, ali iskusni trener Ted Sator zna da još posao nije obavljen...

-Mislim da i dalje trebamo biti skromni jer još nije ništa gotovo. Sutra će biti vraški teška utakmica. Da nismo vjerovali u preokret, onda ne bismo ni bili momčad za play-off - prokomentirao je trener Medveščaka, dok je predsjednik Medvjeda Damir Gojanović pucao od ponosa:

- Svi su mi se smijali kada sam dovodio starije igrače, a na kraju je upravo Smyth odlučio utakmicu - rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:48