BITKA ZA MEDALJE

Pogledajte tko su najveći Ivičini konkurenti!

Ivica Kostelić jedan je od glavnih favorita u današnjoj superkombinaciji. Pogledajte tko bi najboljem hrvatskom skijašu mogao pokvariti planove
 AFP

Bode Miller (SAD)

Uvijek opasan, pogotovo kada su Olimpijske igre u pitanju, iako se s njim nikada ne zna. Može biti zlatan, a i ispasti na prvim vratima. Pobjednik superkombinacije u Wengenu ove sezone.

Ted Ligety (SAD)

Theodoreu Sharpu Ligetyju i dalje je torinsko zlato jedina pobjeda u superkombinaciji u karijeri. No, kao i kod Millera upozoravamo na olimpijski efekt u američkoj reprezentaciji.

Carlo Janka (Švi)

Gipsov slalom mogao bi mu pokvariti plan jer nikada u karijeri nije osvojio bodove u slalomu. Ali, jedna pobjeda i jedno drugo mjesto ove sezone su argumenti koji ga drže u ovoj grupi.

Benjamin Raich (Aut)

Osvajač malog Kristalnog globusa u kombinaciji i superkombinaciji ove sezone i pobjednik utrke u Val d’Isereu. Puno bolji slalomaš nego spustaš u kojem ove sezone nema niti jedan bod.

Silvan Zurbriggen (Švi)

U posljednje dvije sezone četiri puta na pobjedničkim postoljima u superkombinaciji, a jedinu pobjedu u Svjetskom kupu ima u klasičnoj kombinaciji. Mogao bi dobro odvesti spust.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:10