KREĆE EURO U ZAGREBU

Rudić barakudama daje završnu glazuru

Vaterpolski Euro u Zagrebu već može početi... Slijedi još samo završno ‘ušminkavanje’ bazena Mladosti uz Savu

ZAGREB - U sklopu promotivnih priprema za vaterpolski Euro u Zagrebu, diljem Hrvatske održavaju se vaterpolska događanja. U subotu se na bazenu KPK u Korčuli igra prijateljska međudržavna utakmica Hrvatska - Rusija. Njome će se ljubitelji vaterpola zagrijati za predstojeći EP, a obilježava se i 80. godina utemeljenja Korčulanskog plivačkog kluba, osvajača Kupa kupova 1978.

Idući dan u Splitu, na bazenu VK Jadrana na Zvončacu u 19 sati igra se revijalna utakmica Slani - Slatki. U momčadima će igrati naši proslavljeni vaterpolisti Joško Kreković, Renco Posinković, Siniša Školneković, Tino Vegar, Vito Padovan, Dubravko Šimenc...

I nakon te utakmice, kao i nakon one u Korčuli, svi igrači će biti gosti na koncertu Gorana Karana, koji će na splitskoj rivi izvesti i himnu Eura.

Pripremni radovi na bazenu praktično su završeni, Mladost je gotovo do u detalje ‘ušminkana’, i vanjski bazen na kojem su montirane tribine za 5000 gledatelja, i unutrašnji bazen i svlačionice.

- S reprezentativcima koji se pripremaju u Dubrovniku s Rusima, radit ćemo na detaljima koji se mogu popraviti kako bismo Euro dočekali u najboljem izdanju. Na redu je stavljanje završne glazure kao krune dosadašnjih priprema - rekao je izbornik Ratko Rudić.

Izbornik još nije odlučio kojih će se 13 igrača naći na popisu za Euro.

Na Mladosti počela prodaja ulaznica

Osim na benzinskim postajama INA-e, započela je prodaja ulaznica za Euro i na bazenu Mladosti (do 28. kolovoza svaki dan od 10 do 18 sati, a od 29. kolovoza, pa do kraja EP-a, od 8 do 20.30). Cijene ulaznica za muški turnir su od 50 kuna za fazu po skupinama, 70 kuna za četvrtfinale, 100 kuna za polufinale te 150 za finale i 3. mjesto. Jedna ulaznica za utakmicu u grupi vrijedi za sve tri u prijepodnevnim terminima, odnosno za oba dvoboja u poslijepodnevnim terminima. Cijene ulaznica za vaterpolistice su od 30 do 50 kuna, i sve su dnevne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:19