PO NOVU MEDALJU

Rukometaši u dobrom raspoloženju otputovali u Graz

 Jakov Prkić / Cropix

Sa splitskog aerodroma ekipa Lina Červara odletjela je u Graz u dobrom raspoloženju ispraćena od novinara sve do posljednjeg dana i metra svog boravka na pripremama u Dalmaciji. Iako se od nedjeljne presice preko noći ništa značajno nije moglo dogoditi, dr. Mladen Miškulin je za Jutarnji bio optimist:

- Tonči Valčić se teško može zakrpati za Norvešku, ali Blaženko Lacković bi sigurno mogao zaigrati, zatvoriti rupu ako baš zatreba, jer ozljeda je već prošlost.

Červar se primakao na posljednjih 24 sata pred utakmicu i ni u čemu se nije predomislio:

- Ostajemo kod obrane s dvometrašima i s kombinacijama za zamjenu na lijevoj strani gdje nam je nesreća zadala dva udarca, ali imamo mi i Duvnjaka, Vukovića, Musu, Bićanića, Gojuna… Samo da je startati s pobjedom protiv Norveške i onda smo opet u sedlu.

Igora Vorija svi salijeću a najčešća su pitanja kako tako dugo funkcionirati bez obitelji:

- Navikli smo, takav nam je posao….

- No jesu li one navikle - nasmijao se netko.

- Pa doći će sve one na tribine da nas gledaju, bodre i pomognu. Ne, ništa od ponavljanja onog obiteljskog dana, otpalo je zasad. Za početak koncentrirajmo se na Norvešku.

Ivano Balić je nestao na tren, a onda se ispostavilo da je u kafiću. Okreneš se, a njega opet nema. Vjerojatno je šmugnuo s ostalima kroz pasošku kontrolu. Nije ni to. Eno ga na svježem zraku ispred zgrade aerodroma, smije se - kao i na terenu, ni za rep, ni za glavu. Ali sad već znate sigurno da je u Grazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:45