POBJEDNIČKI DUH

Sandra Paović nakon godinu dana ponovno u Hrvatskoj!

Stolnotenisačica hoda na štakama i svaki dan sve više napreduje
 Goran Mehkek/Cropix

ZAGREB - Hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović, teško je stradala 30. siječnja ove godine u prometnoj nesreći za vrijeme putovanja prema pariškoj zračnoj luci. Nakon tog nesretnog događaja rijetki su i pomišljali kako će ikada više stati na noge, ali razuvjerila ih. Vratila se s rehabilitacije i hoda na štakama!

Presretna Sandra, očito iznimno snažnog i nesalomljivog duha, dočekana je u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso i na čuđenje i oduševljenje sviju stigla i više nego zdrava. Može hodati na štakama, a i već je igrala stolni tenis. Dokaz je to da se uz puno volje i truda može postići sve, pa i pobijediti prognoze liječnika.

A sve je izgledalo tako crno, Sandra nije mogla pomicati ništa od vrata nadolje i uspjehom su smatrali njeni liječnici eventualno pomicanje gornjih udova. No naša stolnotenisačica se nije mirila s tom činjenicom i polako je počela pomicati nožni prstima - i novi meč je počeo.

Izbornik reprezentacija Neven Cegnar brzo je uz pomoć Hrvatskog olimpijskog odbora i sponzora pokrenuo akciju kojom je Sandri prikupljen novac potreban za rehabilitaciju u najbolje centru na svijetu. I eto, program rehabilitacije je završio, Sandra ga je stoički izdržala i stigla kući. Više u njenoj priči nemogućim niti ne zvuči povratak stolnom tenisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:26