RADUJE SE NASTUPU

Vlašić: Nadam se novom uspjehu u Londonu

London je dio Dijamantne lige i znam da ću se u njemu nadmetati s najboljima na svijetu, što je zastrašujuće, ali me to i tjera da dajem sve od sebe. To ću, nadam se, i učiniti - kazala je Vlašić
 Reuters

Najbolja hrvatska atletičarka i svjetska prvakinja u skoku u vis, Blanka Vlašić, potvrdila je nastup na mitingu Dijamantne lige u Londonu izjavama za službenu web-stranicu Međunarodne atletske federacije (IAAF)...

- Radujem se nastupu u Londonu, ne samo zato što je atmosfera ondje sjajna i zbog sportaša koji će ondje nastupiti, već i stoga što sam ondje prošle godine bila vrlo dobra, što bih željela i ponoviti.

- London je dio Dijamantne lige i znam da ću se u njemu nadmetati s najboljima na svijetu, što je zastrašujuće, ali me to i tjera da dajem sve od sebe. To ću, nadam se, i učiniti - kazala je Vlašić.

Prošle je godine hrvatska visašica u Londonu nastupala drugi puta u karijeri. Pobijedila je s preskočena 202 centimetra. Ove se godine dvodnevni miting u Londonu održava 13. i 14. kolovoza. Skok u vis na rasporedu je drugog dana natjecanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:37