PREPUN MOTIVA

Federer: Mogu ponovno biti nepobjediv

Prošle sam sezone imao problema s ozljedom leđa, te sam gubio mečeve od Murrayja, Đokovića i Rafe
Switzerland's Roger Federer returns the ball to Britain's Andy Murray during their ATP World Tour Finals tennis match at the 02 Arena in London, Tuesday, Nov. 24, 2009. (AP Photo/Sang Tan)
 AP

Najbolji tenisač današnjice, a vjerojatno i svih vremena, Švicarac Roger Federer, pogledao je prema sezoni koja je u začetku i zaključio da u njoj može igrati svoj najbolji tenis.

- Prošle sam sezone imao problema s ozljedom leđa, te sam gubio mečeve od Murrayja, Đokovića i Rafe (Nadala, op.a.) koji su bolje otvorili sezonu od mene. Sada sam dobro, mnogo sam trenirao, osjećam se samouvjereno i sposoban sam za nove pobjede - tvrdi Federer i nastavlja:

- Kako je prošla sezona odmicala tako sam ja bivao sve bolji. Uhvatio sam dobar niz, slavio na Roland Garrosu i Wimbledonu gdje sam pokazao da sam nepobjediv. Mogu to ponoviti, a to saznanje je sjajan osjećaj.

Sezonu Federer započinje na ATP 250 turniru u Dohi kojeg je dva puta kroz karijeru i osvajao. Turnir koji se uz nagradni fond od milijun američkih dolara igra na tvrdoj podlozi će otvoriti protiv belgijskog tenisača Christophea Rochusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:36