'ČAST MI JE ŠTO SAM GA UPOZNALA'

FOTO: NOVAKU ĐOKOVIĆA STIGLA VELIKA POTPORA IZ HRVATSKE 'Velikom čovjeku i sportašu, od srca želim ulazak u finale Wimbeldona!'

 
 Kolinda Grabar Kitarović (Facebook)

Tijekom ovog Svjetskog prvenstva razvila se velika ljubav između Novaka Đokovića i Vatrenih. Sve je počelo kada je najbolji srpski sportaš svih vremena javno rekao da navija za Vatrene (nakon što je Srbija ispala), a Nole nije propustio čestitati Ivanu Rakitiću nakon pobjede Hrvatske nad Danskom. To je užasnulo dobar dio srpske javnosti, ali Novak za to nije mario...

Danas je na press-konferenciji u Moskvi Ivan Rakitić javno zahvalio Novaku Đokoviću i poručio mu da želi da osvoji Wimbledon.

- Mislim da smo prije svega ljudi. To što je jednom bilo moramo na pozitivan način zaboraviti i ostaviti iza sebe - rekao je ranije Rakitić, kojem su novinari u Moskvi rekli da su pojedinci u Srbiji Đokovića "nazvali idiotom jer je izjavio da navija za Hrvatsku na SP-u".

Nekoliko sati kasnije Novak je dobio još jednu, pomalo neočekivanu podršku. Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović preko Facebooka poslala je želje za ulazak srpskog tenisača u finale Wimbledona.

- Velikom čovjeku i sportašu, od srca želim ulazak u finale Wimbeldona. Čast mi je da sam ga imala prigodu osobno upoznati u našem Umagu - objavila je Grabar Kitarović uz fotografiju koja je nastala tijekom druženja u Umagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:01