VIDEO

Udruga dobila dojavu o psu koji se skriva u napuštenoj kući, tamo su zatekli prestrašenu jadnicu

Tek je veljača, a mi smo već u ogromnom dugu, sve skupa sigurno prek osam tisuća eura, poručuju

Udruga LePas
Facebook screenshot

Iz zagrebačke udruge LePas objavili su kako su u noći s četvrtka na petak imali još jednu groznu situaciju. Ovoga puta riječ je bila o uplašenom i jako mršavom psu koji već neko vrijeme bježi od ljudi, a zadržava se oko jedne napuštene kuće, u kojoj navečer spava.

- Otišli smo odmah tamo i zaista našli isprepadano biće ogromnih očiju koje nas je izbezumljeno od straha gledalo iz hrpe smeća, zavučeno u najdalji kut u koji se uspjelo zavući kad nas je čulo da dolazimo.

Jedva smo se izborili, bila je potpuno prestravljena (na kraju smo na svjetlu ustanovili da se radi o malenoj ženkici), a kad sam je napokon uzela u ruke, nakon prvotne borbe, opiranja i plakanja, kad je shvatila da joj ne želim nauditi, potpuno je utihnula i ukočila se od straha. Srce joj je lupalo toliko da sam se bojala da joj se nešto ne dogodi, jedva je disala i užasno se tresla. Svaka kost u tijelu joj se osjeti pod prstima i vidi golim okom - kaže volonterka koja ju je spasila.

Iz udruge su sve svoje pratitelje zamolili da video kojeg su objavili pogledaju i poslušaju do kraja, jer je postavljeno jedno vrlo važno pitanje.

- Tek je veljača, a mi smo već u ogromnom dugu, sve skupa sigurno prek osam tisuća eura.

I što da mi sad napravimo s cijelom tom situacijom, s ovim jadnim napaćenim i izmučenim bićem? Jesmo li se trebali praviti da nismo dobili ovu dojavu? Da je nismo našli na lokaciji? Jesmo li pošteno trebali reći da trenutno nemamo ni kapaciteta ni novca da joj pomognemo?

Eto, vi recite nama što biste vi napravili na ovom našem, toliko nezavidnom mjestu?

Idemo doma, idemo je utopliti i nahraniti, mjesta nemamo ali ćemo ga, kao i uvijek, smisliti i naći jer je u pitanju jedan maleni, a toliko dragocjeni život. Nemamo ni novca, ali to nas ni prije nije sprječavalo, pa neće ni sada. Pitanje je samo kada ćemo baš zbog toga morati staviti ključ u bravu i sve vas jednom zauvijek pozdraviti.... - poručuju iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:20