STRAVA

Veterinar na istoku Hrvatske ostao zgrožen: Ovom psu netko je u dvorište ubacio hranu napunjenu čavlima

Vjerojatno je to bilo u kombinaciji s hranom za štakore, tako da traje očajnička borba za njegov život

Rex

 Udruga za zaštitu životinja Boby DM

Iz Udruge za zaštitu životinja Boby DM objavili su šokantan slučaj psa Rexa. Riječ je o napuštenom psu kojeg su oni preuzeli na skrb i smjestili ga privremeno, kod ljudi koji su ga pristali čuvati sve dok ne pronađe dom. No u četvrtak su im javili da Rex nije dobro: da mu je loše, ne jede, samo spava...

Otišli su s njim kod dežurnog veterinara koji mu je dao antibiotik. Kako mu u petak nije bilo dolje, članovi udruge koja djeluje u Donjem Miholjcu došli su po njega i odveli ga na pregled kod svog veterinara u Osijek.

Tamo su se šokirali.

image

Čavli u Rexovoj utrobi

Udruga za zaštitu životinja Boby DM

- Pun je eksera. Netko mu je sigurno ubacio hranu s ekserima u dvorište, i to vrlo vjerojatno u kombinaciji s otrovom za štakore. Osim toga ima i upalu pluća. Naš veterinar daje sve od sebe da ga spasi, ali jako je upitno hoće li uspjeti. Kako možete biti toliko ogavni, bezosjećajni, kako možete nanijeti toliko boli nedužnom biću?! Zbog čega? Možda zato što je pas pa je lajao ‘kad nije trebao‘? Rex, moraš se izvući, a mi ćemo dati sve od sebe da otkrijemo tko ti je to napravio - objavili su iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:35