PRONAŠLI SMO GA

Dečko koji je Gvardiolu plakatom poručio da je zbog njega ostavio curu: ‘Kad sam te vidio kako čistiš ribu...‘

Zove se Leon, a naša ga je fotografkinja s transparentom snimila tijekom prijenosa polufinala na Jelačić placu. Evo što nam je rekao
 Ivana Nobilo/Cropix

Transparent "Gvardiole, ostavio sam curu zbog tebe" svanuo je jučer na glavnom zagrebačkom trgu među brojnim navijačima koji su došli podržati Vatrene u utakmici protiv Argentine. Autor natpisa hrvatski je tiktoker Leon Kosanović, poznatiji po svom TikTok nadimku @picek69, koji je na prijenos utakmice stigao u pratnji prijatelja i bivše cure.

image
Ivana Nobilo/Cropix

Iako razlog prekida nije bio nogometne naravi, činilo mu se kao dobra prilika da svoje pratitelje obavijesti o prekidu s curom, a pritom ih i nasmije. Ne zna je li Joško vidio njegovu ponudu, ali o njemu ima samo riječi hvale.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

- Kad sam vidio Gvardiola kako čisti ribu i pjeva, dogodila se ljubav. Lik je zvijer na terenu, odličan je igrač iako mu je tek dvadeset godina. Sigurno je najbolji hrvatski stoper, stvarno je poseban. Htio bih se i ja jednog dana poigrati s Gvardiolom, nogomet, naravno, rekao je Leon kroz smijeh.

Napominje da je sve ovo šala i da je sto posto straight, a k tome još i friško slobodan.

Leon je inače nedavno nominiran za Zlatni Studio, najveću medijsku nagradu u zemlji, i to u kategoriji ‘Naj TikTok lice godine‘, a glasati za njega možete na ovoj poveznici. Zlatni Studio dodjeljuje se po šesti put u izravnom prijenosu na HRT-u 28. siječnja navečer, a trenutno traje prvi krug glasanja i biraju se finalisti. O njima isključivo odlučujete vi - čitatelji.

Transparenti na žutim hamer papirima nastali su na kavi prije početka utakmice, a ideja nije bila Leonova već od njegovog prijatelja. Dvadesetogodišnji tiktoker iz Ivanić Grada primio se markera i dovršio transparent, nakon čega ga je na trgu uhvatila naša fotografkinja kojoj je spremno pozirao.

- Došli smo podržati našu reprezentaciju. Što se tiče utakmice... Ah! Počeli su dobro dok ih nije poljuljao penal za koji nisam siguran da je trebao biti dosuđen, komentirao je Leon.

Leona na TikToku prati gotovo 370 tisuća ljudi, dok mu broj pratitelja na Instagramu iznosi 18 tisuća. Na jednoj od fotografija nastalih na trgu našao se u društvu Antonia Oroza, također hrvatskoga tiktokera, koji u rukama drži transparent "Livakoviću ženi me".

image
Ivana Nobilo/Cropix

Unatoč porazu Hrvatske i argentinskoj pobjedi od 3:0, slavlja i zabave nije nedostajalo. Gorile su baklje, pjevalo se i plesalo do kasno u noć. Komentirale su se sudske odluke i igra naših reprezentativaca, a Leon je otkrio koji su mu, uz Gvardiola, omiljeni igrači. Ovaj put, već oženjeni.

- Volim gledati Kovačića kako igra, mislim da je sjajan igrač. I naravno Modrić, kao naš najcjenjeniji i najpoznatiji igrač, dodao je Leon.

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 22:29