PARTY U COVID BOLNICI

Doznali smo kada je održan tulum u Dubravi i koji je bio povod: ‘Ovo se nije smjelo dogoditi‘

Žalostan sam što to baca negativnu sliku na medicinske sestre koje mukotrpno rade svoj posao - kaže predsjednika Komore Mario Gazić
Prizor iz snimke zabave u KB Dubravi
 RTL screenshot

U petak navečer hrvatsku javnost neugodno je iznenadila snimka razuzdanog tuluma osoblja u bolnici u Dubravi koju je objavio RTL.

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje riječ je o zabavi koja se dogodila prije desetak dana povodom odlaska jedne medicinske sestre u mirovinu.

Od izvora također doznajemo da se sporna zabava dogodila na Hitnom prijemu KB Dubrava.

VIDEO: RTL Danas

Za komentar događaja koji je izazvao zgražanje javnosti upitali smo Maria Gazića, predsjednika Komore medicinskih sestara koji je neugodno iznenađen snimkom i takvim događajem u covid bolnici.

- Ovakvo nešto nije se smjelo dogoditi na radnom mjestu, a pogotovo ne u covid bolnici usred epidemije. Žalostan sam što to baca negativnu sliku na medicinske sestre koje mukotrpno rade svoj posao - kaže Gazić.

Navodi i da će u ponedjeljak zatražiti očitovanje KB Dubrave vezano za događaj.

- Kada dobijemo sve informacije i kada se utvrde činjenice, pokrenut ćemo postupke. S obzirom na to da je snimka javno objavljena moram djelovati zbog naše struke - kaže Gazić.

RTL je o tom tulumu upitao i VD ravnatelja bolnice Ivicu Lukšića, koji je rekao da je iznenađen snimkom, no dodao da je potrebno najprije utvrditi činjenice i okolnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 08:34