SLUČAJNO RUŠENJE

Elvis je bio u svojoj kući na Trešnjevci, a onda se odjednom sve počelo urušavati: ‘Mogao sam poginuti‘

Istrčao sam van unezvjeren. Rekli su mi radnici da su slučajno zahvatili naš zid - rekao je Elvis A.
Rušenje kuće na Trešnjevci
 Snimio čitatelj

Kućica u Ulici Zvonimira Rihtmana na zagrebačkoj Trešnjevci preživjela je zagrebački i petrinjski potres, no uništili su ju danas tijekom prijepodneva radovi na susjednim objektima.

U vrijeme dok je bio u kući, Elvis A. čuo je da na susjednoj parceli privatna tvrtka ruši objekt za potrebe druge gradnje. No radove su, slučajno ili namjerno, radnici "proširili" i na kuću u kojoj Elvis A. živi. Trenutno je na mjestu događaja zagrebačka policija koja utvrđuje sve okolnosti događaja.

- Ja sam pod šokom. Bio sam u kući dok se sve to počelo njihati i urušavati. Istrčao sam van unezvjeren. Rekli su mi radnici da su slučajno zahvatili naš zid. Mogao sam poginuti, ne znam što da kažem. Ovdje živim od 1987., imam stanarsko pravo i onda se dogodi ovo - ispričao je kratko za Jutarnji list Elvis A. dok je obavljao razgovor s policijom koja se odmah odazvala na poziv u pomoć.

Po dovršetku istraživanja biti će poznat krivac ovog suludog poteza kao i pričinjena materijalna šteta.

z PU zagrebačke kažu da su tijekom prijepodneva s navedene adrese zaprimili dvije dojave. Prva je bila u 10.20 sati te su policajci utvrdili da je riječ o imovinsko-pravnim odnosima.

- Druga dojava bila je u 11.50 sati. Možemo potvrditi da je druga dojava zaprimljena u 11.50 sati vezano za početak rušenja jednog objekta u kojem se u tome trenutku nalazila jedna osoba. Ozlijeđenih osoba nije bilo i u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti koje su se dogodile - odgovorili su nam iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:12