ZLATNI STUDIO 2022.

Jedan od najljepših vokala mlađe generacije ima poklon za čitatelje Jutarnjeg, poslušajte ga!

Glazbenik Vjeko Ključarić snimio je mali dar za čitatelje u znak zahvale za nominaciju za Zlatni studio

Vjeko Ključarić

 Marko Miscevic/cropix

Glazbenik Vjeko Ključarić jedan je od najljepših vokala mlađe generacije, a zbog svojih uspjeha nominiran je za Zlatni studio u kategoriji novo lice na glazbenoj sceni.

U znak zahvale za nominaciju za Zlatni studio, Vjeko i njegov bend zaputili su se u tonski studio i snimili mali dar za čitatelje Jutarnjeg lista.

Glasajte za nominirane u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

"Za glazbenika nema veće sreće, nego kad čuješ da drugi ljudi pjevaju tvoju pjesmu i da im ona stvori neku emociju, a nagrada je zapravo šlag na torti i daje ti dodatnu inspiraciju da budeš još bolji u onom što radiš", kaže glazbenik Vjeko Ključarić na početku svog videa.

"Snimanje je bilo spontano, ja sam predložio da snimimo medley i svi su se složili. Atmosfera na snimanju je bila odlična, a video potpisuje Hrvoje Banić. Pripremamo još jedan video u kojem je sudjelovao i moj mentor Ivan Dečak iz 'The Voicea', a uskoro ga objavljujemo", priča nam glazbenik.

Najvećim uspjehom u dosadašnjoj karijeri smatra singl 'Neka zvona zvone', a okušao se i kao autor, ali i redatelj spota za posljednji singl 'Za ovaj svijet' te bi uskoro publiku mogao iznenaditi i albumom prvijencem.

Pjesmu 'Neka zvona zvone' autorski potpisuju Vjekini dugogodišnji suradnici Bruno Kovačić i Miroslav Lesić Lesique. A bend čine Kristijan Vasilić, Izidor Vasilić, Nikola Celić i Nikola Parčić s kojima Vjeko i inače odlazi na nastupe.

image

Vjeko Ključarić

Marko Miscevic/Cropix

Još dok je sudjelovao u showu 'The Voice', rodila se ljubav s mladom pjevačicom Eni Jurišić, s kojom je snimio duet 'Prije nego nestane', a ovo dvoje mladih glazbenika dokaz je da posao i ljubav itekako idu zajedno.

"U našem slučaju, posao i ljubav moraju ići zajedno, jer druge opcije nema. Super je da se bavimo istim poslom, jer si puno međusobno pomažemo. Mogu reći da nam je tako puno lakše", rekao je Vjeko nedavno za Jutarnji.

Njegov glazbeni put započeo lupanjem po plastičnim instrumentima kad mu je bilo četiri godine, nakon toga je nastavio u glazbenoj školi, zatim je uslijedio zagrebački festival, pa demo bendovi, 'The Voice' i na kraju 'A strana'.

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 18:30