TRAGEDIJA KOD TUŠILOVIĆA

Liječnici se i dalje bore za život dvoje ljudi, policija otkrila uzrok fatalne nesreće

Nesreća se dogodila u dijelu ceste koji je označen dvostrukom punom linijom. Prizor na mjestu događaja je bio stravičan...

Nesreća u Tušiloviću

 Robert Fajt/Cropix

Liječnici se bore za život dvoje ljudi, među njima je jedno 14-godišnje dijete, koji su teško stradali u sudaru dva osobna vozila jučer oko 16.35 sati na Državnoj cesti 1 u Tušiloviću nedaleko od Karlovca.

Tom prilikom, podsjetimo, dvije osobe iz drugog vozila su smrtno stradale, a još jedna ženska osoba je teško, ali ne po životno opasno ozlijeđena u prvom vozilu. U međuvremenu je policija utvrdila da je nesreću uzrokovao 28-godišnjak, i to zbog nepropisnog pretjecanja, zbog čega je došlo do tzv. "frontalnog sudara".

image
Robert Fajt/Cropix

- Jučer u 16.35 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije muške osobe smrtno stradale. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil talijanskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak, navodi se u policijskom priopćenju.

image
Robert Fajt/Cropix

Na mjestu događaja smrtno su stradali 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje hrvatski državljani, dok su 46-godišnji vozač i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, teško ozlijeđeni ozljedama opasnim po život, a 43-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđena.

image
Robert Fajt/Cropix

U vozilu karlovačkih oznaka poginuli su, kako doznajemo, otac i sin, koji su se kobne zgode kretali u smjeru Karlovca, a obitelj iz BiH je putovala u smjeru juga. Nesreća se dogodila u dijelu ceste koji je označen dvostrukom punom linijom. Prizor na mjestu događaja je bio stravičan, vozila su bila uništena do neprepoznatljivosti.

Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 16.35 do 20.03 sati, do okončanja policijskog očevida. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, kažu u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. prosinac 2021 08:46