OPSADA NOVOG ZAGREBA

Muškarac koji je paralizirao cijeli Sopot je otac četvero djece i kandidat za izbore!

Muškarac u prilično opuštenom izdanju stoji na balkonu i maše golemim kuhinjskim nožem
 Boris Kovacev/Cropix

Opsadno stanje zgrade na kućnom broju 9 Ulice Milana Kovačevića u novozagrebačkom naselju Sopot trajalo je 17.30 sati pa skroz do 23 sata. Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, stanar zgrade u rastrojenom stanju istjerao je iz doma članove obitelji nakon čega je nastavio s vikanjem.

image
Boris Kovacev/Cropix

Ujedno se dohvatio i kuhinjskog noža kojim je mahao s balkona na 3. katu zgrade okupljenim građanima ali i policiji. Osim temeljne policije, na mjesto intervencije stigli su i zagrebački specijalci koji pokušavaju čovjeka kroz pregovore uvjeriti da im otvori vrata i da se preda.

image
Boris Kovacev/Cropix

- Nije mu to prvi puta da viče i pravi scene, nažalost. Zvao sam ga oko 18 sati da se smiri čim sam ga čuo na balkonu i jer sam vidio da je zbog njega stigla policija. Nezadovoljan je svime, ponajviše stanjem u državi. Stanuje sa suprugom i djecom. Gdje su oni trenutno, ne znam. Nije mi rekao je li sam u stanu, ali mu je treštala muzika. I zvučao je pijano. Njemu već duže vrijeme se pokušava pomoći, ali težak je čovjek - rekao nam je stanar zgrade u Kovačevićevoj ulici. Druga susjeda strahuje da mu nož, dok s njim povremeno mlatara na balkonu i pritom puši, ne ispadne dolje na okupljene građane.

image
Boris Kovacev/Cropix

Nakon što su ga dežurni pregovarači konačno pridobili, rastrojenog su muškarca prgledali su djelatnici Hitne pomoći. potom će ga odvesti u odgovarajuću instituciju kako bi dođao k sebi, a na kraju će nad njim provesti kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja koji je uznemirio žitelje Sopota.

Muškarac zbog kojeg je paraliziran dio naselja već satima je otac četvero djece.

A kako se može iščitati iz zbirne liste Državnog izbornog povjerenstva za nadolazeće izbore, riječ je o kandidatu koji se nalazi na jednoj od lista u VI. izbornoj jedinici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:19