VIDEO S PROSLAVE

Nova Mamićeva snimka: ‘Poslušajte kako Vekić pita Krušlina hoće li poslati snimku Zokiju...‘

Ovaj put Mamić je objavio video snimku s proslave rođendana na kojoj su bili suci Vekić i Krušlin
Zvonko Vekić
 Screenshot: Facebook, Zdravko Mamić

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa, na 6 i pol godina zatvora pravomoćno osuđeni Zdravko Mamić, ponovno se oglasio iz BiH putem svoje Facebook stranice.

Mamić se, očekivano, opet referirao na suce Osječkog suca Zvonka Vekića i Darka Krušlina, za koje tvrdi da ih je podmićivao stotinama tisuća eura kako bi u predmetu pred njihovim sudom odlučili njemu u korist. Ovaj put Mamić je objavio video snimku s proslave rođendana na kojoj su bili i Vekić i Krušlin.

Mamićevu objavu ispod prenosimo u cijelosti.

- Alisa dođi kod nas da vidiš čuda! Večeras sam u jednom dnevniku doznao da korumpirani suci u Hrvatskoj uzimaju odvjetnike za obranu prije nego je pokrenut kazneni progon i prije nego su čak i službeno razriješeni dužnosti. I to odvjetnike HNK Hajduka, ne bilokakve! Kao odgovor priložit ću Director's cut verziju snimke s rođendanskog slavlja koju je snimio gospon sudac Audemars. Na 31. sekundi videa poslušajte suca Louisa Vekića kako pita Dadu Audemars Krušlina hoće li poslati video mom bratu Zokiju. Onom Zokiju kojem sudi. Da Vekiću, poslao je. Ovog puta vam neće proći mazanje očiju!

Podsjetimo, ranije tijekom dana Mamić je objavio potvrde o rezervaciji leta za Dubai koje se odnose na suca Zvonka Vekića te njegovu prijateljicu Natašu i njezinu kćer. Dodaje i kako je ceh samo za let bio 23.000 kuna.

- Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe, svoje ljubavnice, te njene kćeri za put u Dubai. Vrijeme je isteklo - poručio je Mamić.

Kasnije tijekom dana Mamić je za Dnevnik Nove TV poručio da ima svjedoke koji

- Prijavu sam podnio 8. 10., a recite mi ijedan razlog da sa mnom nije obavljen službeni razgovor, jer to što sam dao informacije to nije moj službeni iskaz, to vam o svemu govori. Ja vam imam čovjeka svjedoka koji je sudjelovao u davanju novca u moje ime, u predaji novca u moje ime, i koji ima stotinu dokaza i bio je prisutan susretima sa sucima u moje ime. Plaćao je račune u stotine navrata i još ga nitko nije ispitao. Što da ja radim, upitao se Mamić.

Sudac Vekić se pak oglasio za RTL gdje je kratko komentirao da "Mamić pokazuje neke karte, ali da on s njim nije bio u Dubaiju".

- U tijeku su izvidi, oni su tajni, svatko tko je tamo bio, upozoren je da su tajni, ja to ne bih komentirao nego čekam neka USKOK koji to radi - neka obavi svoj posao, kazao je Vekić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:39