PRE-PARTY

Ovacije za Let 3 u Madridu: Španjolci u jedan glas pjevali s Letovcima, naučili izgovoriti i popularni ‘ŠČ‘

Dašak Eurovizije stiže ovog vikenda u Španjolsku gdje naši predstavnici nastupaju na PrePartyES 2023.

Let 3 u Španjolskoj

 Jutarnji.hr/

Duh Eurovizije stiže u Španjolsku ovog vikenda! Ukupno 28 predstavnika Eurovizije 2023. bit će u Madridu na velikom koncertu PrePartyES 2023..

U više od dva sata prijenosa s ljubičastog tepiha i iz backstagea gledatelji će moći uživati u pravom dašku Eurovizije, a kroz koncert će ih voditi Ruslana, ukrajinska pobjednica Eurosonga 2004., Surie, predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva 2018., te Victor Escudero, dok će se španjolska predstavnica Blanca Paloma naći u ulozi hostese.

Potvrđeni predstavnici koji će nastupiti su Blanca Paloma (Španjolska), Lord of the Lost (Njemačka), Brunette (Armenija), Voyager (Australija), Teya i Salena (Austrija), Gustaph (Belgija), Vesna (Češka), Let 3 (Hrvatska), Reiley (Danska), Alika (Estonija), Joker Out (Slovenija), Käärijä (Finska), La Zarra (Francuska), Iru (Gruzija), Wild Youth (Irska), Sudden Lights (Latvija), Monika Linkyté (Litva), The Busker (Malta), Pasha Parfeni (Moldavija), Alessandra (Norveška), Mia Nicolai i Dion Cooper (Nizozemska), Blanka (Poljska), Mimicat (Portugal), Mae Muller (UK), Piqued Jacks (San Marino), Luke Black (Srbija), Loreen (Švedska) i Remo Forrer (Švicarska).

Ova sjajna eurovizijska večer u Madridu također će uključiti međunarodne goste kao što su Konstrakta (Srbija 2022.) i Poli Genova (Bugarska 2011. i 2016.), te domaće goste kao što su Karina (Španjolska 1971.), D‘Nash (Španjolska 2007.) i Soleá (Španjolska 2020.).

Kao i u Poljskoj i Izraelu, i u Španjolskoj vlada veliki zanimanje za naše predstavnike, pa su ih tako već kod povratka sa tonske probe u petak ispred hotela dočekali obožavatelji koji su s njima zajedno zapjevali ‘Mama ŠČ!’. Pjesma koja je na neki način postala i neslužbena himna pred-partyja jer čim se Let3 pojavi pjevaju je ne samo fanovi već i drugi izvođači, orila se i iz 2500 grla sinoć u madridskoj dvorani La Riviera na predstavljanju sudionika, te je i ovdje riječki bend dočekan s ovacijama.

Samo jučer Let3 je dao preko 20 intervjua brojnim španjolskim i internacionalnim medijima, a danas nakon novog kruga susreta s medijima s nestrpljenjem očekujemo njihov nastup na pozornici La Riviere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:18