ALBININ ‘TICK-TOCK‘

Pogledajte video spot hrvatske predstavnice na Eurosongu: ‘Konačno se nemamo čega sramiti, bravo!‘

Videospot za pjesmu ‘Tick-Tock‘ našu plavokosu eurovizijsku predstavnicu predstavlja u dva svijeta
Albina, fotografije sa snimanja spota
 Mislav Zabarovic/universal Music

Večeras je u središnjem Dnevniku HTV-a premijerno prikazan videospot hrvatske predstavnice na svibanjskom Eurosongu u Rotterdamu Albine Grčić.

- Spot za pjesmu 'Tick-Tock' snimali smo tijekom dva dana na više lokacija. Bili smo u studiju, garaži, na cesti, prekrasnom dvorcu Trakošćan... Nismo se umorili premda je radni tempo bio žestok, jer na setu je vladala super atmosfera - izjavila je ranije ovog tjedna Albina kojoj je spot za pjesmu 'Tick-Tock' - koju su napisali Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon - drugi što ga snima u životu.

Podsjetimo, Albinin prvi spot snimljen je za skladbu "Imuna na strah" autora Branimira Mihaljevića i Tihane Buklijaš Bakić, a oba njezina spota režirala je Sandra Mihaljević, koja se potrudila da kamera istakne emotivnost i pozitivnu energiju mlade Splićanke, od koje svi na Eurosongu očekuju mnogo.

image
Albina, fotografije sa snimanja spota
Borna Hrzina/ Universal Music

Albina je toga svjesna, kaže da će sa svojim timom dati najbolje od sebe, po uzoru na Doris Dragović, obiteljsku prijateljicu Albininih roditelja, koja nas je na Eurosongu u Izraelu predstavljala 1999. godine u kojoj se, zanimljivo, rodila Albina.

Videospot za pjesmu "Tick-Tock" našu plavokosu eurovizijsku predstavnicu predstavlja u dva svijeta, što je vješto podcrtano i kostimima Stefana Orlića. Za make up je zadužen Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, a koreografiju je napravila Helena Janjušević.

image
Albina, fotografije sa snimanja spota
Borna Hrzina/ Universal Music

Prve reakcije pozitivne

- Svjetski, a naše - prve su reakcije na video spot Splićanke Albine Grčić, javlja Slobodna Dalmacija.

- Ti si ikona, legenda! Ovo je najbolji glazbeni video ove godine, Hrvatska ulazi u top 10 u Rotterdamu! Pokažimo Europi što znamo! Konačno se nemamo čega sramiti, bravo! - samo su neki od prvih komentara, a u samo dvadeset minuta pjesma je pogledana više od pet tisuća puta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:46