POTICANJE NA TERORIZAM

Pogledali smo šokantan skup uhićenih radikala: ‘Navucite uniforme, rasprodajte sve, kreće rat!‘

Francišković i dr. Natko Kovačević sumnjiče se da su odgovorni za organizaciju nezakonitih prosvjeda protiv covid mjera te pozivanje na terorizam
 Facebook

Zbog poticanja na terorizam i otpor državnim institucijama i ustanovama danas su, između ostalih, privedeni kontroverzni Marko Francišković te dr. Natko Kovačević.

Obojica su poznati po radikalnim i ekstremnim stavovima. Kovačević je bio član i osnivač brojnih ekstremno desnih organizacija i stranaka, a Francisković je poslan na prisilno psihijatrijsko liječenje nakon što je prijetio ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću. Prije toga je objavio knjigu "Program nacionalnog opstanka" u kojoj zagovara protjerivanje stranaca, "kristocentričnu ekonomiju", zatvaranje granica i uspostavu radnih logora, a nedavno je prešao na islam pa objavio knjigu Hrvatski džihad gdje traži da Hrvatska prijeđe na šerijatske zakone.

Sumnjiče se da su odgovorni za organizaciju nezakonitih prosvjeda protiv covid mjera te pozivanje na terorizam.

Na internetu je osvanuo apsurdan video u kojem Kovačević i Francisković na javnoj tribini više od dva i pol sata lamentiraju o aktualnom stanju u Hrvatskoj, Nije poznato gdje i kada je video snimljen, no na Facebook je postavljen 28. studenog, a dosad već ima više od 11 tisuća prikaza kao i gotovo tisuću komentara pratitelja.

U uvodu Kovačević govori o zločinima obavještajnih službi, od Udbe do OZNA-e, nad hrvatskim narodom.

- SOA i POA su sljednice KOS-a i Udbe. Oni koji vladaju tim službama nisu Hrvati nego Hazari, lažni Židovi, vlasnici su CIA-e i drugih agencija. To su razni Soroši, Rothschildi... Njihova zadaća trebala bi biti štititi svoj narod, državu i interes, a oni sve rade suprotno. Imamo posla sa zvijerima, zmijom, sotonom, žive da bi nas uništili i raseljavali. Nekada nas je bilo više nego Engleza, a sad nas ima više po svijetu nego u domovini. Kvalitetan smo narod, ali nas vode zlotvori - kazao je Kovačević.

Narod je pozvao da nikako ne vjeruje lijekovima, a pogotovo ne "ovim lažnim cjepivima jer to su otrovi".

- Bolje metak, nego cjepivo - kazao je i zaradio velik pljesak.

Obratio se i Francišković.

- Mi smo ratu. Jedno vrijeme je bio Domovinski rat, on je konvencionalan. Čim je završio, dominantan je postao ovaj specijalni, psihološki i duhovni rat, da bi se pripremio teren za ono što se sada događa. Hrvatska je demografski razorena, uništena, porobljena. Medijski rat zatrovao je i ovo malo djece što se rađa, izgubljeni su. Kad se sve to prosije, dobro je da nas uopće ima. Ovo nije naša zemlja, ovo je Božja zemlja, on nam ju je dao da njome upravljamo i doći ćemo na red gdje će nas pitati što ste s tom zemljom napravili. Predali smo je u ruke tuđincima, devastacija je na sve strane, zlo je realna slika. To ne znači da treba odustati od borbe. Da bi se ona vodila treba znati iskreno postaviti temelje. Demokracija je jedan od najgorih mentalnih i duhovnih otrova, jer je vrijeđanje Svemogućega koji ima svoje zakone i propise. A onda se pojave neki koji misle da znaju bolje u svojoj oholosti i umišljenosti - rekao je Francisković.

- Ako se kroz idolopoklonstvo demokracije distanciramo od Boga, prepušteni smo silama mraka - dodao je.

Francišković je rekao kako taj model treba odstraniti.

- Te okultne, mračne sile koje komuniciraju s demonima, dobro znaju da kada uspiju nametnuti sekularni model, tako određuju budućnost, znaju da drže te ljude u rukama. Uvijek na izborima iste priče, nada, obećanje, oduševljenje, sve se mijenja po istom obrascu. Ugrožena nam je obitelj. Bez problema mijenjaju zakone, Ustav, nema opozicije u Saboru koji je nelegitiman. Oholi su, umišljeni da su nedodirljivi, samovoljno provode zakone. Najavili su okupaciju i tiraniju, da se legalizira odvažanje u logore, oni će reći izolacijske centre zbog zaštite zdravlja. Oni necijepljeni, nesalomljivi, bit će u tim centrima, prisilit će ih da se cijepe, samo ako se bocnu, sve će im onda biti moguće. To ne dolazi u obzir. Ne smijemo dozvoliti da nas u malim grupicama odvode, nego da se zajedno odupremo tom zlu koje dolazi, to bi trebao biti prirodni poriv svakog čovjeka. Cilj je da se djeca korumpiraju i žrtvuju da bi se to zlo hranilo s tim patnjama. Njima je naša patnja hrana. Kad sam se uključio u prosvjede u Zadru, iznosili su svoje teške sudbine. Ne shvaćaju da s time njima daju snagu. Kada sam rekao da se moramo ustrojiti kao božja vojska, pa i uniformirani... To je pokazivanje hrabrosti. Ako vas u gradu ismijavaju da nosite uniformu, ne obazirite se, to su programirani ljudi. Uvijek je mala skupina probijala put kroz snijeg. Opet mali moraju krenuti, probiti tu tešku stazu, a kad se vidi svjetlo na kraju puta, onda će oni koji su vas do jučer ismijavali trčati priključiti se - rekao je.

- Šaljem poziv svim Hrvatima i u zemlji i inozemstvu da se priključe borbi. Prodajte sve što imate, dođite u Domovinu, dođite u borbu. Novce, imovina, sve će ionako biti izgubljeno. Nemojte imati sumnje. Ostavite sve i zaboravite bilo kakve opcije umjerenog ili mirnog rješenja, nema toga. Oni su nama objavili rat do istrjebljenja i do potpune pokornosti. Mi imamo pravu i obvezu braniti sebe i svoje obitelji, to nitko nema pravo osporiti. Ne može Sabor ni američki Kongres promijeniti objavu Boga. Imamo pravo braniti svoje obitelji pred terorom koji dolazi. Tu nema odstupanja. Zlotvorima i izdajnicima želimo suditi za sve zločine - rekao je Francišković.

Poslao je poruku kako Hrvatska "nema puno vremena".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. siječanj 2023 20:47