PROCURILA SNIMKA

Prizori kakvi se ne pamte u TV eteru: ‘Taj Srbin je lažljivi, podmukli se**nja. I još će se izvući!‘

Voditelji vijesti razvezali su se o cijeloj sumnjivoj situaciji oko srpskog tenisača, prije samog uključivanja u program

Voditelji vijesti/Channel 7

 Twitter

Novak Đoković je u medijima glavna tema ovih dana. Slavnom tenisaču nedavno je na sudu uvažena žalba te je preinačena odluka oko ukidanja njegove vize, pa sada trenira u Melbourneu i sprema se za Australian open.

Ipak, pojavili su se novi dokazi koji bi mogli značiti deportaciju srpskog tenisača. Naime, spekulira se da se Đoković pripremao za turnir u Španjolskoj, iako tvrdi da prije dolaska u Australiju nigdje nije putovao 14 dana. Ujedno, osvanula su i dva rezultata jednog te istog PCR testa kojeg je Novak Đoković obavio u Beogradu 16. prosinca 2021. Na jednom piše da je pozitivan, a na prvotno objavljenom da je test - negativan!

Australske vlasti ujedno vrlo pomno istražuju i gdje se sve kretao Novak Đoković po Beogradu 17. i 18. prosinca 2021. Bio je, naime, viđen i snimljen u nekoliko javnih prigoda, družio se s mnoštvom ljudi, nakon što je navodno bio 'pozitivan' na PCR testu.

O cijeloj situaciji prije samog uključivanja u program razvezali su se i voditelji vijesti na australskoj televiziji, dok su se pripremali za emitiranje.

- Kad pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I poslije toga je otišao u Španjolsku, a iz svega će se uspjeti izvući - komentirali su i vrijeđali tenisača ne znajući da ih kamera snima.

Razgovor možete čuti i sami:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2022 22:34