PRLJAVA LAŽLJIVICA

Reporterka RTL-a se uoči javljanja uživo mazala blatom pa se onda hvalila da pomaže u čišćenju nakon poplave

Slučajni prolaznik snimio je Susannu Ohlen kako se prije javljanja uživo maže blatom; RTL se ispričao gledateljima
Susanna Ohlen se maže blatom
 Twitter

Njemačka TV izvjestiteljica dobila je otkaz nakon što je snimljena kako se namjerno prlja blatom prije izvještavanja iz grada pogođenog polavom, piše Daily Mail.

Susanna Ohlen (39) namazala se blatom kako bi prodala priču da je pomagala u naporima čišćenja u njemačkom gradu Bad Munstereifelu koji je teško nastradao u poplavama koje su u Njemačkoj odnijele 128 života.

RTL.de objavio je članak naslova 'Čišćenje nakon poplave: Reporterka RTL-a pomaže u raščišćavanju Bad Munstereifela'.

Emitirani prilog:

No slučajni prolaznik snimio je Susannu Ohlen kako se prije javljanja uživo maže blatom i taj video objavio na društvenim mrežama.

TV kuća ispričala se zbog poteza svoje novinarke: 'Pristup naše reporterke u kontradikciji je s našim principima i standardima. Zbog toga smo dotičnoj novinarki dali otkaz čim smo čuli što je učinila.'

image
Susanna Ohlen
Henning Kaiser

Inkriminirajuća snimka prikazuje Ohlen u plavoj košulji, šeširu i čizmama, kako se saginje i uzima nešto blata kojim onda maže svoju odjeću kako bi izgledalo da je doista pomagala u raščišćavanju nereda koji je napravila poplava.

Nakon što je tako 'uredila' svoju odjeću, novinarka blatom maže i lice.

Inkriminirajuća snimka:

Na snimci se čuje i kako se svjedoci njezinog čina smiju iz pozadine nakon čega se ona ponovno okreće prema svojem snimatelju.

Ohlen je radila na RTL-u od 2008. godine i vodila je emisije poput Dobro večer RTL, Dobro jutro Njemačka i Point 12, među ostalima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. kolovoz 2022 13:35