USUSRET EUROSONGU

ŠČ groznica zahvatila i Izrael: Let 3 razvalio na pozornici, nije im odolio ni legendarni Johnny Logan

Naši eurovizijski predstavnici sinoć su nastupili pred oko 3000 obožavatelja Eurosonga na izraelskom službenom pred-partyju

Let 3 i Johnny Logan

 Privatni Album/

Eurosong je sve bliže. Liverpool, grad koji će u svibnju ugostiti predstavnike 37 zemalja natjecateljica sav je u znaku Eurovizije. U središtu grada - u M&S Bank Areni Liverpool, koja može primiti oko 11.000 ljudi - krenuli su radovi na pozornici koju je osmislio Julio Himede, a koncept se temelji na principima ‘zajedništva, slavlja i zajednice’. Na više od 450 četvornih metara pozornice bit će dodatnih 220 četvornih metara pomičnih videoekrana te 700 videotuba ukorporiranih u pod i više od 1500 metara LED svjetala. Scena izgleda impresivno, složila se lokalna legenda Liverpoola, Queen of Scotty Road, koji jedva čeka da upozna Let 3 i sjedne na njihov traktor.

Traktor Leta 3, naravno, nije bilo kakav nego zlatni, a riječki rockeri predstavit će ga sutra u podne.

- Naš traktor koristi samo električnu energiju i ide samo na obnovljive izvore energije. Ne želimo se više voziti na fosilna goriva jer to uništava prirodu. Zlatni traktor je ujedno i simbol transhumanizma čija je ideja da se uz pomoć tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad na zemlji, a prvenstveno da se iskorijeni ljudska glupost - kaže Mrle, koji dodaje kako će se Let 3 ovim traktorom u Liverpool teleportirati.

image

Let 3

Privatni Album/

Inače, naši su eurovizijski predstavnici sinoćnjim nastupom pred oko 3000 obožavatelja Eurosonga na izraelskom službenom pred-partyju Israel Calling, uspješno zaokružili prvi dio svoje promo turneje po Europi. Slično kao i u Varšavi i u Tel Avivu su riječki rockeri odmah po izlasku na pozornicu digli publiku u dvorani na noge, koja je pjevala s njima ‘Mama ŠČ!‘ od početka do kraja. Vrhunac nastupa je, kao i na Dori, bilo skidanje kostima i otkrivanje ruža u stražnjicama što je dodatno raspametilo okupljene fanove. Potvrdio je to i Wiwiblogs najvažniji portal posvećen Euroviziji, koji je našim predstavnicima posvetio sinoć nekoliko objava na svojim društvenim mrežama, uz komentar da je Let3 razvalio na pozornici!

Da je ŠČ groznica zahvatila i Izrael bilo je vidljivo i prije nastupa jer su se mnogi fanovi s prepoznatljivim ŠČ kapama, koje već nazivaju ŠČ Army, po svaku cijenu htjeli upoznati i slikati sa hrvatskim predstavnicima. Letu 3 nije odolio ni legendarni irski pjevač Johnny Logan, posebni gost koncerta te najuspješniji sudionik u povijesti Eurosonga, koji je pri kratkom susretu s bendom iza pozornice pohvalio njihov nastup.

image

ŠČ groznica zahvatila i Izrael

Privatni Album/

Nakon Poljske i Izraela, Let3 ovaj vikend odlazi za Madrid na službeni španjolski Eurovision party na kojem će nastupiti čak 28 ovogodišnjih natjecatelja, a tjedan dana kasnije za London, čime će zaključiti promo turneju uoči putovanja na završno natjecanje za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu.

image

Let 3

Privatni Album/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:51