SJEDNICA STRANKE

Škorina ostavka jednoglasno prihvaćena u DP-u, objašnjeno i zašto je protiv njega pokrenut postupak

‘Ovim putem molimo Miroslava Škoru da Domovinski pokret ne bude ničiji talac, pa ni njegov‘, rekao je v.d. predsjednika Mario Radić
Mario Radić
 Damjan Tadic/Cropix

Povodom sjednice Domovinskog odbora i Predsjedništva Domovinskog pokreta, u prostorijama Domovinskog pokreta u četvrtak je održana konferencija za medije, piše N1 televizija.

Na sjednici doneseni su pravilnici i politički zaključci. Neopozivu ostavku Miroslava Škore svi članovi jednoglasno su prihvatili, rekao je na početku konferencije za novinare Mario Radić.

Cijeli niz njegovih postupaka posve su suprotni načelima koja su sve nas okupila oko ideje Domovinskog pokreta, rekao je Radić.

“Ovim putem molimo Miroslava Škoru da Domovinski pokret ne bude ničiji talac, pa ni njegov. Birači su nekoliko puta gledali rastakanje političkog tijela, poglavito desnog. Ne bismo im to htjeli priuštiti još jednom”, rekao je Radić, dodavši da je konsolidacija stranke u tijeku.

“Domovinski pokret nastavlja svoj put i cilj – suverena i prosperitetna Hrvatska”, dodao je.

Zahvalni smo na svemu, ali molimo da ovo prestane, poručio je Radić Škori.

Škoro se u četvrtak oglasio i pitao zašto je protiv njega pokrenut postupak pred Sudom časti, piše N1 televizija.

“Kako se netko može potpisati na memorandumu bez žiga i pečata kao predsjednik, a dva dana prije toga dao je neopozivu ostavku, a da ne govorimo o insiunacijama, vrijeđanjima…”, rekao je Radić.

O njegovoj poziciji potpredsjednika Sabora nisu razgovarali, jer ne žele prejudicirati nikakve odluke Suda časti.

Upitani imaju li Stipo Mlinarić Ćipe ili Mario Radić ambicije postati novi predsjednici Domovinskog pokreta, Radić je rekao da to trenutno nije tema, a da će vrijeme pokazati hoće li netko u idućem periodu pokazati takvu ambiciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2022 09:38