POTRAGA ZA ŠEFOM

‘O Damiru Vanđeliću imamo visoko mišljenje, ali Domovinski pokret s njim još nije razgovarao‘

Šef Fonda za obnovu Damir Vanđelić potvrđuje da ga nitko zasad nije zvao
Damir Vanđelić
 Tomislav Krišto/Cropix

- Imam visoko mišljenje o Damiru Vanđeliću - izjavio je v.d. predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić te dodao da s njim iz stranke još nitko nije razgovarao pa se ne može govoriti bi li on bio potencijalno novo lice njihove stranke, pa i kandidat za predsjednika.

I sam Vanđelić, šef Fonda za obnovu, zasad odbacuje takve spekulacije.

- Nisam ni sa kim razgovarao - ponavlja Vanđelić te dodaje:

- Nitko od njih me nije ni zvao, posljednji put smo razgovarali povodom lokalnih izbora.

Podsjetimo, Domovinski pokret je tada bio spreman podržati koaliciju koju bi predvodio upravo Damir Vanđelić.

- Tada smo ga bili spremni podržati, i Škoro je tada bio spreman dati mu podršku - prisjeća se Radić te dodaje da se tek nedavno vratio s godišnjeg odmora, da su imali stranačke sastanke i da se još nije krenulo u ozbiljne razgovore ni sa jednim kandidatom.

Međutim, Damira Vanđelića je u jednom od nedavnih nastupa spomenuo i sam Miroslav Škoro.

- Mislim da je stvorena percepcija da sam ja čovjek koji je izgubio unatoč velikim rezultatima. Stvorena je ta percepcija gubitnika, ja imam godina koliko imam i zdravstveno stanje kakvo imam. Smatrao sam da stranka ne smije nositi taj teret. Smatrao sam da treba puštati mlade i svježe ljude, a ne da sada licitiramo, bit će Vanđelić, bit će onaj. Članstvo treba izabrati - rekao je Škoro gostujući na Novoj TV.

Zanimljivo je da je Škoro spomenuo upravo Vanđelića iako se u posljednje vrijeme više 'licitiralo' s Ivanom Penavom, ali s Vanđelićem, koji se za lokalne izbore nije uspio dogovoriti s HDZ-om, već se dugo licitira u svim mogućim kombinacijama, pa i ovu spekulaciju treba uzeti s rezervom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:09