HTZ: NOVA SEZONA

Bojan? Outsider koji je napravio karijeru

Bit će svakakvih iznenađenja. Vidjet ćemo hiphopera koji pjeva o svakodnevnici, braću i sestre koji žele zadiviti žiri...
 Duje Klaric / CROPIX

ZAGREB - Lani sam i ja stjecajem okolnosti na pozornici pred publikom i žirijem showa “Hrvatska traži zvijezdu” zapjevala “Blago onom tko te ima”, ali nadam se da ove godine to neću ponoviti. Znam da je moje pjevanje svima bilo simpatično, svjesna sam da sam nekako uspjela spojiti tri tona, ali stvarno se ne bih opet upuštala u tu avanturu. Jedino ako mi predsjednik žirija Tony Cetinski opet nešto ne smjesti - kroz smijeh kaže Antonija Blaće , voditeljica RTL-ova spektakla “Hrvatska traži zvijezdu” za čiju se novu sezonu prijavilo više od pet tisuća kandidata.

Najbolji Zagrepčani

Prva epizoda popularnog televizijskog formata na programu je već večeras, kada ćemo vidjeti kako je prošla audicija u Splitu.

- Vidjet ćemo kandidata iz Tribunja kojega je Tony istjerao van, hiphopera koji pjeva o našoj svakodnevici, braću i sestre koji su u paru pokušali zadiviti žiri - najavljuje Antonija koja je, dakako, zajedno sa žirijem i natjecateljima bila na audicijama u Opatiji, Splitu, Osijeku i Zagrebu.

- Teško mi je reći u kojem se gradu prijavilo najviše najboljih pjevača. Ali, ako već insistirate, reći ću da je to, po mom ukusu, bio Zagreb, grad u kojem se prijavilo najviše kandidata, iako sam svjesna da će me nakon ove izjave moji Dalmatinci malo poprijeko gledati - kaže 29-godišnja Šibenčanka i dodaje da se na audicijama pojavilo i nekoliko lanjskih natjecatelja.

- Neki od njih, koji lani nisu uspjeli ući među najbolje, u godinu dana jako su napredovali, a neki su postali lošiji, ali su ostali uporni - priča Antonija.

Nije hladna voditeljica

- Lani sam u sebi navijala za Nikolinu Kovačević, Zorana Mišića, Bojana Jambrošića i Carlu Belovari. Ni tada se nisam mogla opredijeliti jer mi je svatko od njih bio poseban na svoj način. Ja nisam tip hladne voditeljice koja sve gleda samo kroz posao, nego sam se kako je show odmicao sprijateljila s natjecateljima, hrabrila ih i tješila - prisjeća se Antonija, koja smatra da je Anđa Marić uspješno zamijenila Jelenu Radan u žiriju.

- Teško je uspoređivati Anđu i Jelenu. Jelena je nježna, samozatajna djevojka koja je pjevačima davala glazbene savjete, a Anđa je prava show-girl koja itekako zna odbrusiti i Tonyju i trećem članu žirija Goranu Lisici Foxu - kaže Antonija.

Pobjeda u showu odskočna daska

18. lipnja pobijedio u showu “Hrvatska traži zvijezdu”

U rujnu počeo snimati prvi studijski album pod etiketom Dallas records

23. studenog u eteru Narodnog radija premijerno puštene sve pjesme s nadolazećeg albuma

27. studenog u zagrebačkoj Areni nastupio kao predizvođač Backstreet Boysima

28. studenog u prodaji album “Bolji od ljubavi”

23. prosinca najavni singl “Preko ruba vremena” zasjeo na prvo mjesto dviju radijskih top-ljestvica

1. veljače najavio još pet koncerata do svibnja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:17