NEMAR ZA DIJETE

IVANA NOBILO PODNIJELA KAZNENU PRIJAVU PROTIV CETINSKOG 'Tony ne vodi brigu o našoj kćerkici, a mjesecima već ne plaća alimentaciju'

U kaznenoj prijavi Ivana tereti poznatog glazbenika za nebrigu i neispunjavanje obveza prema zajedničkoj kćeri
 Arhiva CROPIX

Ivana Nobilo, bivša supruga Tonyja Cetinskog, protiv poznatog pjevača podignula je kaznenu prijavu zbog nebrige i neispunjavanja obaveza uzdržavanja prema maloljetnoj kćeri. Također, Ivana Nobilo protiv bivšeg supruga već vodi sudski spor zbog neplaćanja alimentacije. Da se bivši bračni partneri u posljednje vrijeme viđaju samo na sudu, potvrdile su nam obje strane.

Plaćam alimentaciju

- Ne želim ovo komentirati. Mogu samo kazati da pokušavam ispraviti sva dugovanja za koja nisam ni znao da postoje, a nastala su nakon njenih poslovnih pothvata. Što se alimentacije tiče, nju naravno plaćam - kaže Tony Cetinski. - Šteta je što Tonyjeva ljudska veličina ne prati veličinu njegova pjevačkog talenta - kaže Ivana Nobilo, potvrđujući da postoji tužba za alimentaciju na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, kao i prijava zbog očeve nebrige i neispunjavanja obaveza prema sedmogodišnjoj kćerki.

Od izvora bliskih Tonyju doznajemo da su ove tužbe i prijave razbjesnile i rastužile pjevača koji tvrdi kako kćerku redovito viđa, te njezinoj majci uredno mjesečno plaća iznos od 3000 kuna alimentacije. To je pak zgranulo ljude bliske Ivani koji kažu kako to naprosto nije istina.

- Tony neredovito plaća alimentaciju za svoju kćer. Konkretno, platio je alimentaciju u rujnu, ali prije toga nije platio alimentaciju za puna četiri mjeseca. Također, još uvijek nije uplatio novac za listopad. Ivana ga je prijavila prvi puta kada je s plaćanjem alimentacije kasnio petnaest mjeseci ‘u komadu’, a to se zbivalo u periodu od rastave, tj. rješenja o rastavi na koje se čekalo petnaest mjeseci.

Nemar za dijete

Činjenica je da Tony svoj dug prema djetetu podmiruje neredovito i da višemjesečno dugovanje cijelo vrijeme postoji. Upravo zbog toga Ivana je i bila prisiljena pokrenuti spor da bi dobila novac koji njezinoj kćeri zakonski pripada. Što se Tonyjeve brige o kćeri tiče, to je jedna duga, tužna priča. Pia je oca tijekom ovog ljeta vidjela samo tjedan dana, koliko je boravila na odmoru kod bake i djeda, Vinke i Mirka Cetinskog, u Rovinju. Otkako su se Tony i Ivana prije tri godine razveli, malena je kod oca u Zagrebu prespavala jedan jedini put - kažu prijatelji Ivane Nobilo, koje je prenerazila vijest iz krugova bliskih Cetinskom prema kojoj navodno pjevač namjerava tražiti test za utvrđivanje očinstva.

- Koliko znam, Tony takvo što nije zatražio. Kada bi to bila istina, to bi bilo monstruozno - kaže Ivana Nobilo, koju bivši suprug, neslužbeno doznajemo, optužuje zbog iznosa od 570.000 eura kredita koje je navodno podigao u njezino ime.

Podjela imovine

- Istina je da sam ja, dok smo bili u braku, podignula kredit u iznosu od 570.000 eura za kupnju dva stana na zagrebačkom Črnomercu. Tony je bio jamac. Nakon rastave podijelili smo stanove i kredit na pola, a da prilikom te podjele nešto nije bilo u redu, ne vjerujem da bi se s tim složili i Tony i njegov odvjetnik. Ja sam naknadno prodala svoj stan, pa su mi slijedom toga apsurdne optužbe o dugovima nastale radi mojih poslovnih pothvata, kao i priče koje su doprle do mene, a prema kojima sam ja navodno stanove iznajmljivala, čupala parkete i odnijela sav namještaj. Što se apsurdnih optužbi prema kojima je Tony navodno zbog mene dizao kredite ili morao plaćati moja dugovanja tiče, to je jednostavno nemoguće jer su i krediti i tvrtka bili ubilježeni na moje ime - tvrdi Ivana Nobilo, koja u cijeloj toj priči jedino nastoji za svoju i Tonyjevu kćer ishoditi ono što djetetu po zakonu i pripada.

Tužni je to epilog jedne lijepe ljubavne priče koja je trajala punih dvanaest godina. Tony Cetinski i Ivana Nobilo, podsjetimo, upoznali su se 1999. godine u Zagrebu i odmah se zaljubili jedno u drugo.

Vinula ga u zvijezde

Sedam godina mlađa Ivana, unatoč protivljenju svog oca, poznatog zagrebačkog advokata Ante Nobila, krenula je u zajednički život s pjevačem kojem je u međuvremenu postala i menadžerica. Upućeni kažu kako je ona itekako zaslužna za zvjezdanu poziciju koju Tony danas uživa na domaćoj glazbenoj sceni. Nakon osam godina ljubavi, vjenčali su se u Rovinju 2007., a u siječnju 2009. godine postali su roditelji.

Ljubav je nestala 2012. godine, a bivši supružnici razveli su se bez ružnih riječi i međusobnog blaćenja po medijima. Tony Cetinski novu je ljubav našao s Vinkovčankom Dubravkom Dujak, koja je gospođa Cetinski postala u siječnju 2014. godine. Ivana Nobilo u skladnoj je vezi s Dejanom Laninovićem, s kojim čeka bebu. Predaje marketing na zagrebačkoj Visokoj poslovnoj školi, radi konzalting za marketing i komunikacije...

Napomenimo za kraj da će Tony Cetinski 21. studenoga, u povodu Međunarodnog dana djeteta, koji se obilježava nakon što je 20. studenog 1989. potpisana Konvencija o pravima djeteta, nastupiti kao jedan od izvođača na koncertu nazvanom “Jer imam pravo” u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski. Sedmogodišnja Pia Nobilo Cetinski, kako doznajemo, neće biti na tom koncertu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:08