NEAUTORIZIRANO - VANJA NEZIROVIĆ

Adlešić se ukočila, a Gotovina pocrnio igrajući tenis

Ukočila sam se - požalila mi se Đurđa Adlešič. Iza nje je, kaže, jedna od težih godina u životu.

- Raspala se stranka, ne mogu se useliti u novu kuću, na godišnjem sam bila bolesna, a onda sam se još ukočila - kaže.

U utorak ide pregledati kralježnicu te se planira pojaviti na prvom zasjedanju Sabora.

- Napokon ću u Saboru moći reći što sam osobno odlučila, a ne što je odlučila stranka ili kakvu je odluku donijela Vlada. Sad ću moći sama odlučivati - kaže Adlešič koja, dodaje, nije niti razmišljala o odlasku u u inozemstvo u diplomaciju, kako su mediji nagađali. Marketinški stručnjaci kao da nas ismijavaju. Što bi drugo željeli postići jumbo plakatima na kojima Vlatka Pokos, kao zanosna mlada, reklamira sajam vjenčanja. Možda im je promaknulo Pokos svoj razvod nije skrivala od javnosti. Direktorica agencije koja organizira sajam vjenčanja, Dijana Pavković, svjesna je da Pokos nije role model mladenke, ali, kaže:

- Morate priznati da estetski lijepo izgleda.

I Ankica Mamić, vlasnica PR agencije, uvjerava me da je u oglašavanju najbolja stvar dobiti poznatog.

- Postoje milijuni proizvoda koji nemaju ni pozitivan ni negativan naboj, najgore što se može dogoditi proizvodu jest da je nepoznat. Pitanje je bi li netko uopće primijetio sajam da je na plakatu anonimna mladenka?! Ljudi se u reklamama identificiraju samo s onim što im odgovara, djevojke će vidjeti kako je Pokos lijepa u toj haljini, a rijetke će pomisliti na njezin razvod... - navodi Mamić.

Ili kad nas s radija pozivaju u trgovačke centre: ‘Pevec, kupujte s osmijehom...!’. Peveci su već mjesecima u pritvoru gdje im vjerojatno i nije do smijeha... No, bit će zanimljivo vidjeti tko će se osmjehivati kad Ivo Sanader objavi memoare. Koliko čujemo, Sanader ovih dana razmišlja hoće li ih objaviti prije parlamentarnih izbora ili poslije - pokopati HDZ Jadranke Kosor prije ili kasnije, njegova je dilema nakon što se vratio iz hladnih austrijskih planina.

U inozemstvu je i dalje Ante Gotovina. Pratili su mediji ovih dana završetak suđenja. Pisali su kako general dobro izgleda, kako očito trenira. Iz izvora bliskog obrani, doznajem, Gotovina je pocrnio igrajući tenis na igralištu haaškog pritvora.

A osunčani su se ovih dana na zagrebačkoj špici pojavili i ostali pripadnici naše društvene scene. Tomislav Horvatinčić džipom stalno kruži oko Cvjetnog trga, Ivica Pančić, bivši SDP-ovac, koji, sudeći po tenu, kao da nije bio na moru, ovih je dana rješavao telefonske račune, a Eduard Bočkaj, bivši suprug Dine Štern, kćeri Davora Šterna koja je odnedavno u vezi s odvjetnikom Ljubom Pavasovićem, također se prošetao s novom curom.

U salonu za uljepšavanje, nedaleko od špice, glumica Ankica Dobrić bila je na ugrađivanju još pokoje umjetne trepavice od po 900-tinjak kuna jer su one ovo ljeto apsolutni trend među našim celebrityjima, imaju ih i Ana Rucner, Almira Osmanović... I Gabi Novak došla je u salon, ali ne po trepavice, nego na frizuru. Povela je sa sobom i unučicu. U Zagrebu je i ronilac

Kristijan Curavić koji se nakon ljubavnog brodoloma s Nikolinom Pišek vratio treniranju. Susretne u teretani ponekad i Simonu Šajn, ex Gotovac, koja se odlučila dovesti u formu, pa redovito diže utege. A u gradu je i Miroslav Blažević Ćiro...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:22