OKRŠAJI NA AUTOCESTI

BILANCA TRI SUKOBA BAD BLUE BOYSA I TORCIDE PO ODMORIŠTIMA UZ DALMATINU Policija uhitila ukupno 33 osobe, a prekršajno prijavila njih samo pet

 
 Youtube/Screenshot

Nakon tri sukoba pripadnika BBB-a i Torcide koji su se u srijedu odvijali po odmorištima na autocesti A1, policija je uhitila ukupno 33 osobe. Od ukupnog broja privedenih, na Ziru 18, a na Plitvicama 15, samo ih je pet prekršajno prijavljeno zbog nereda, a ostali su pušteni na slobodu. Prva tučnjava izbila je u srijedu oko 11.20 sati na odmorištu Zir.

Čim su se Bad Blue Boysi i Torcida uočili na odmorištu, počeli su pretrčavati cestu, zaustavljati promet, a stradali su i neki auti. Obračun maskiranih mladića s kapuljačama na glavama te u rukama s bakljama i palicama, zabilježen je i mobitelima, a na snimkama se čuje pozamašan repertoar psovki uz upozorenja: “Mi smo purgeri, najjači smo, najjači”.

Do dolaska policije svi su se razbježali, no policija je dio njih uhvatila kod odmorišta Plitvice u Zagrebu. Tamo je uhićeno 18 pripadnika Torcide. Tri sata nakon tučnjave u Ziru, kod odmorišta Desinec policajci su spriječili novi sukob tako što su okupljenu ekipu navijača razdvojili pendrecima i suzavcem. Tamo je pak uhićeno 15 pripadnika obje navijačke skupine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:55