OSUMNJIČEN ZA IZNUDU

BIVŠI GLUMAC I ZVIJEZDA SERIJE 'KRIM TIM 2' NA IZLASKU IZ POLICIJSKE MARICE VRIJEĐAO NOVINARE I PSOVAO 'Gdje ste bando destruktivna? Mamu vam j***'

 
 Robert Fajt / CROPIX

'Gdje ste novinari, što je bando destruktivna, je**m vam mater? ', poručio je to novinarima Leon Lučić, osumnjičenik za kaznena djela iznude zaprešićkog poduzetnika danas u 14.15 sati ispred Županijskog suda u Karlovcu, odmah po izlasku iz policijske marice.

U pratnji petorice interventnih policajaca i s rukama vezanim lisicama na leđima, prepraćen je na obavijesni razgovor na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, a potom će biti ispitan i kod suca istrage na Županijskom sudu u Karlovcu.

Putem nije štedio novinare i dalje. Reporteru Jutarnjeg rekao je da je ružan te da obrije bradu, kao i da bi se mogao malo baviti sportom jer ima kratke noge, dok je kolegici iz Pixsella slao poljupce.

FOTOGALERIJA: Privođenje Leona Lučića

Na licu su mu bile vidljive ozljede glave, ali se nikako ne bi moglo reći da je to čovjek koji je do prije nekoliko dana bio u stanju kome na bolničkom odjelu intenzivne njege.

Tijekom dana se očekuje privođenje i trećeg osumnjičenika, Karlovčanina Darka Purgara.

Leon Lučić je u 15 sati izišao van iz zgrade karlovačkog suda. Ovog puta nije komunicirao ni sa kime, već je mirno otišao u policijsku maricu.

Oko 17.45 sati na ispitivanje u Tužiteljstvo je priveden i treći osumnjičeni za iznudu Darko Purgar. Kao što je to bio slučaj s Lučićem, i Purgara su prepratili interventni policajci.

Podsjetimo, nakon što je završio Lučićev oporavak u bolnici, on je jučer uhićen i doveden u policiju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu. Uhićen je zbog pokušaja iznude i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Pokušaj iznude zaprešićkog poduzetnika dogodio se 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića, a u tučnjavi su teško ozlijeđena dvojica muškaraca, odnosno 48-godišnji bivši policajac Leon Lučić, osumnjičen za iznudu zaprešićkog poduzetnika, i s druge strane 38-godišnji MMA borac Mirko Šintić, kojega je doveo iznuđivani poduzetnik Mario D. (48).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 03:55