TEŠKO OZLIJEĐEN

BIZARNA NESREĆA KOD IVANIĆ GRADA Muškarac zapalio cigaretu u automobilu pa mu eksplodirala plinska boca koju je prevozio

Zagreb, 111014.
Ulica Bernarda Vukasa.
Jutros oko 6:20 na Jarunu dogodila se teska prometna nesreca u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.
Ocevid je jos uvijek u tijeku.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
CROPIX

Ilustracija

Prevoženje plinske boce u automobilu koja je najvjerojatnije bila neispravna, stajalo je rano jutros teških tjelesnih ozljeda 34-godišnjeg muškarca.

Kako doznajemo, oko 5.30 sati u Dugoselskoj ulici u Trebovcu nadomak Ivanić Grada, 34-godišnji je muškarac ušao u svoj automobil u kojem je prevozio plinsku bocu za kućanstvo. 

"Plinska boca je prema nekim informacijama najvjerojatnije puštala plin, a muškarac je po ulasku u vozilo zapalio cigaretu i na taj način izazvao detonaciju plina uslijed čega je došlo do zapaljenja unutrašnjosti vozila", objasnili su iz PU zagrebačke.

Ozlijeđeni muškarac kolima je Hitne pomoći prevezen u KB Sestre Milosrdnice, a točne okolnosti koje su dovele do nesreće policija će utvrditi očevidom koji je u tijeku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo