SUMRAK UMA

Bjegunac iz BiH radio kao trener i silovao djecu

Pobjegao je iz BiH gdje je čekao suđenje jer je silovao dječaka čije je roditelje poznavao. Još nije jasno kako se Senad Mustedanagić uspio zaposliti unatoč činjenici da je za njim bila raspisana tjeralica

ZAGREB - Iako je iz susjedne BiH uspio pobjeći prije nego što je sjeo na optuženičku klupu zbog silovanja 14-godišnjaka, trenera biljara i bjegunca iz BiH Senada Mustedanagića (39) ruka pravde ipak će stići u Hrvatskoj.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo, naime, podiglo je optužnicu protiv Mustedanagića jer je od listopada do 21. prosinca prošle godine, dok je radio kao trener u ljetnoj školi u Biljarskom športskom klubu Zagreb, dva puta silovao tada 15-godišnjeg dječaka te taj monstruozni čin snimao mobitelom, te je uz to pokušao silovati i 12-godišnjeg dječaka.

Opasni pedofil zaposlio se kao trener pola godine nakon što je pobjegao iz BiH, gdje mu je trebalo početi suđenje zbog silovanja dječaka koji je kod njega trenirao košarku.

Bezbrižno živio u Zagrebu

S roditeljima tog 14-godišnjaka bio je u prijateljskim odnosima, a dječaka je zlostavljao dva mjeseca. Prije početka suđenja pušten je iz pritvora te je uspio neopaženo pobjeći sestri u Zagreb.

Iako je za njim raspisana međunarodna tjeralica, Mustedanagić je u Zagrebu bezbrižno živio te se uspio i zaposliti. Kako se pedofil s međunarodne tjeralice zaposlio u dječjem športskom klubu, nitko nije mogao objasniti.

Djelatnicima kluba lažno se predstavio kao Senad Ćurić dok je roditeljima zlostavljanog dječaka rekao da se zove Senad Horvat. Da su djeca više mjeseci bila u rukama monstruma razotkrilo se zahvaljujući hrabrom 12-godišnjaku.

Užas u biljarskom klubu

Dječaka je opasni pedofil zaskočio dok u klubu nije bilo nikoga rekavši mu da mora skinuti gaćice i leći u krevet. Nije ga silovao, no o užas koji je doživio dječak je odmah obavijestio roditelje.

Kada ga je policija privela, razotkrilo se da 12-godišnjak nije jedina žrtva. Još je jedan dječak iz kluba, utvrdila je policija, dospio u ruke monstrumu. No, njega je dva puta silovao i sve to snimio mobitelom. Navodno je pedofil snimao i 14-godišnjaka iz BiH.

Od kada je 12-godišnjak progovorio o užasu koji je doživio u klubu, Mustedanagić se nalazi iza rešetaka u Remetincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:40