ZRAČNA LUKA ZAGREB

BUDNO OKO I VELIKI 'ULOV' CARINIKA NA 'FRANJI TUĐMANU' Srpski državljanin stigao iz Ekvadora s bočicama deterdženta, odmah je postao sumnjiv...

 
 PU zagrebačka

Kokain skriven u bočicama kozmetičkih proizvoda i potom brižno pospremljen u osobnu prtljagu 38-godišnjeg državljanina Srbije, sletio je u zagrebačku Zračnu luku.

Budno oko carinika u suradnji sa zagrebačkim policajcima "nanjušilo" je četiri bočice s 3148 mililitara tekućeg kokaina. Ubrzo su lisice na ruke stavljene 38-godišnjaku kojeg su odveli na kriminalističku obradu, a po dovršetku iste, predan je pritvorskom nadzorniku te je zaradio kaznenu prijavu koja je podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Kriminalističko istraživanje je pokazalo da je osumnjičeni s ciljem daljnje preprodaje, kupio 1. ožujka u Ekvadoru od nepoznate osobe tekući kokain koji je potom sakrio u bočice deterdženta za pranje suđa i tekućine za ispiranje usta.

Dva dana kasnije sletio je na zagrebački aerodrom avionom iz Amsterdama. Carinski pregled je pao. Koja mu je bila krajnja destinacija ostala je nepoznanica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:39