TEŠKO STRADALE TURISTKINJE

Čehinja (11) pala s litice, pijana Poljakinja s balkona, a Njemica stradala na 'banani'

Subota je bila umalo kobna za čak tri turistkinje koje su se odmarale na Jadranu, a 'crni dan' okončan je prometnom nesrećom u Vodicama u kojoj je nastradalo četvero Nijemaca

SPLIT - Jučerašnji dan je bio umalo koban za tri turistkinje. Prvo je u Makarskoj djevojčica iz Češke pala sa litice i zadobila teške tjelesne ozljede, javlja Slobodna Dalmacija.

Nesretna 11-godišnjakinja se poskliznula i pala sa 5 metara visine i zadobila frakturu trećeg vratnog kralješka.

Istoga dana na Hvaru u Starigradu Joanna K. iz Poljske je pala sa balkona i teško se ozlijedila. Naime, Poljakinja se zabavljala sa društvom i pijana pala sa balkona visine 2 metra na beton.

Imala je 2 promila alkohola u krvi, i prevezena je helikopterom u bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede i krvarenje u glavi.

Njemačka državljanka u dobi od 37 godina nakon primarne liječničke hospitalizacije u šibenskoj bolnici prevezena je na daljnje liječenje u KBC Split, nakon što je u subotu u popodnevnim satima u vodičkom akvatoriju zadobila teške tjelesne ozljede prilikom pada u more glisirajući na tzv. gumenoj banani.

Želeći upotpuniti pravi ljetni doživljaj, nesretna Njemica, zajedno je sa suprugom, kćeri i obiteljskim prijateljem posjela na bananu ispred plaže "Hangar".

Krenulo se u glisiranje pri čemu je u jednom trenutku banana izgubila balans, te je Njemica prilikom pada u more glavom predhodno udarila u glavu obiteljskog prijatelja,onesvijetila se i teško stradala.

Subota: Nesretan dan za njemačke turiste u Vodicama

VODICE - Proteklu subotu nekoliko njemačkih turista koji ljetuju u Vodicama zasigurno neće upamtiti po dobru.

Name, od policije je odmah ujutro najprije zatražio pomoć u pronalasku drskog lopova 51-godišnjak koji je prijavio krađu novca iz svoje sobe.

'Vrhunac' nesretog dana za njemačke turiste okončan je oko pola noći teškom prometnom nesrećom u ulici Blata kada je neoprezni 20-godišnji vozač iz Splita zbog brzine i neprilagođene vožnje izgubio nadzor nad upravljačem svoga Opela s kojim je potom naletio na skupinu od četvero Nijemaca koji su šetali. Od siline udara nakon što ih je doslovno razbucao po kolniku,troje turista lakše su ozlijeđeni, dok je četvrti u dobi od 43 godine zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je također nakon primarne obrade u Šibeniku, prevezn na daljnje lijećeje u KBC Split. (Željko Huljev)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:29