UBIJENA MAJKA JEDANAESTERO DJECE

DETALJI STRAVE U MEĐIMURJU Ovo nije prvi put da je nožem nasrnuo na ženu, a do svađe je došlo zbog optužbi za seksualno zlostavljanje kćeri

 
Piškorovec, očevid / Arhiva
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Bojan B. (35) iz Male Subotice je jučer, 16. veljače, s nekoliko uboda nožem usmrtio svoju suprugu Violetu B. (37), majku jedanaestero djece.

Ubojstvo se dogodilo jučer predvečer u romskom naselju Piškorovec kraj Male Subotice. Policija je u kratkom priopćenju potvrdila ubojstvo.

'Jučer, 16. veljače 2020. godine u 18.52 minute centar policijske uprave međimurske u Čakovcu zaprimio je dojavu županijske bolnice da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život. Danas, 17. veljače u jutarnjim je satima žena nažalost preminula, priopćeno je iz policije.

Kako saznaje Jutarnji, ovo nije prvi put da je Bojan na suprugu nasrnuo nožem. Isto se dogodilo prije 5-6 mjeseci, kažu susjedi, ali nesretna žena taj put nije pozvala policiju.

Supružnici, skloni alkoholu, navodno su zajedno pili velike količine konjaka, nakon čega je supruga istrčala iz kuće, trčala naseljem i glasno vikala.

Bojan ju je uvjerio da se vrati u kuću, gdje ju je potom teško ozlijedio, nakon čega je pozvana hitna pomoć i nesretnu ženu je odvela u bolnicu gdje je jutros izgubila bitku za život.

Kako neslužbeno doznajemo, svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao jedno od njihove djece. Zbog toga je prije 3 tjedna u naselju održan i tzv. 'ciganski sud' gdje se na javnom prostoru okupe stanovnici naselja te dvojica starijih ispituju osumnjičenoga o istinitosti optužbi.

Bojan B. 'sucima' se zakleo da nije imao neprimjerene odnose sa svojim djetetom.

Piskorovec, 170220.
Obiteljska kuca u kojoj je ubijena 37- godisnja zena.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX
Obiteljska kuća u kojoj je ubijena 37-godišnja žena

Piskorovec, 170220.
Obiteljska kuca u kojoj je ubijena 37- godisnja zena.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX
Obiteljska kuća u kojoj je ubijena 37-godišnja žena

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:56