OKRŠAJ U VINKOVCIMA

DETALJI TUČNJAVE NAKON KOJE SE MLADIĆ BORI ZA ŽIVOT CURE NA KAPALJKU Doznajemo da je zbog obračuna u policiju doveden i sin HDZ-ovog zastupnika Culeja

Stevo Culej
 Bruno Konjević / Hanza Media

Od posljedica tučnjave koja se u Vinkovcima dogodila u noći s utorka na srijedu oko 1.30 sati ozljede opasne po život zadobio je mladić iz Andrijaševaca, a još je jedan zadobio lake tjelesne ozljede.

Prema neslužbenim informacijama, među osobama koje su zatim dovedene u policijsku postaju je i Domagoj Culej, sin saborskoga zastupnika HDZ-a Steve Culeja. Hoće li on biti pušten ili kazneno prijavljen, ako se utvrdi da je sudjelovao u toj tučnjavi, saznat će se nakon što policijski djelatnici dovrše istragu.

Jučer smo pokušali kontaktirati i zastupnika Stevu Culeja, no nije se javljao na pozive. Mladić iz Andrijaševaca hitno je iz Opće županijske bolnice Vinkovci prebačen u Klinički bolnički centar Osijek s ozljedama opasnim po život.

- Policija je dojavu o tučnjavi dobila iz Opće županijske bolnice Vinkovci, gdje su pomoć zbog lakših tjelesnih ozljeda zatražila dvojica sudionika tučnjave. No, jednome se u međuvremenu stanje pogoršalo, pa je hitno prevezen u Kinički bolnički centar Osijek - doznali smo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, koja utvrđuje sve činjenice i okolnosti.

Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo više mlađih osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:30