TUROPOLJSKI DILER

DILAO KOKAIN U OBITELJSKOJ KRČMI U raciji u Velikoj Gorici pao narkodiler, policija zatekla i nekoliko konobara koji su kod njega radili bez prijave

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 18.02.2018. u 14:40

Sibenik,111007.
Celnici policiske uprave sibensko kninske sa zapljenjnom drogom na konferenciji za medije.
U akciji policije na podrucju grada Drnisa zapljenjno je 8. kilograma marihuane vrijednosti 163 tisuca kuna i kokaina 125. grama vrijednosti 75. tisuca kuna
Uhapsene su dvije osobe sa podrucja Hvara i Metkovica.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / CROPIX

Ilustracija

Službenici kriminaliteta droga zagrebačke policije uhitili su 41-godišnjeg muškarca u čijem je ugostiteljskom objektu u Velikoj Gorici pronađeno više od 70 dekagrama kokaina, manja količina hašiša i amfetamina, dvije digitalne vage te plinski pištolj, izvijestila je u nedjelju policija.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je 41-godišnjak preprodavao drogu na području Velike Gorice, a skrivao ju je u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u sklopu obiteljske kuće. Također je utvrđeno da u ugostiteljskom objektu rade konobari bez prijave ugovora o radu.

Pretragu su proveli policijski službenici Službe kriminaliteta droga u suradnji sa carinskim službenicima Ministarstva financija, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Temeljem naloga suda pretražen je ugostiteljski objekt i kuća te je pronađeno ukupno 718,2 grama kokaina pakiranoge u šest vrećica, 2,8 grama hašiša, 3,7 grama amfetamina, dvije digitalne vage, aparat za vakumiranje, mehanička preša za prešanje droge te plinski pištolj s osam komada pripadajućeg streljiva. 

Nakon krim istrage osumnjičeni 41-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici je protiv njega podnijeta kaznena prijava zbog proizvodnje i prometa drogama.

Također, protiv osumnjičenog će biti podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o oružju, navode iz PU zagrebačke.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo