RODITELJI U STRAHU

Djevojčica (10) pobjegla vozaču koji ju je ugurao u auto

KOPRIVNICA – Nepoznati je muškarac jučer je u Starigradu pokraj Koprivnice protiv volje ugurao u svoj automobil desetogodišnju djevojčicu, kćerku koprivničkog prometnog policajca.

Djevojčica je srećom nakon nekoliko minuta vožnje uspjela pobjeći iz automobila muškarcu koji ju je primio za ruku i povukao u automobil. Odmah su alarmirani koprivnički policajci koji su postupili prema dojavi, no nakon istraživanja nisu uspjeli utvrditi elemente bilo kojeg kaznenog djela pa su od potrage odustali.

Iako se djevojčici nije ništa dogodilo, njezini roditelji su policiji prijavili njeno stresno iskustvo.

- Jučer ujutro oko 7.30 sati je u Starigradu nepoznati muškarac, dok je njegova kćer išla u školu, stao svojim vozilom, ponudio joj prijevoz i protiv njezine volje je prevezao na kraćoj dionici do trgovine, gdje ju je na njezin zahtjev pustio iz vozila. Sukladno policijskim izvidima, nismo utvrdili postojanje elemenata kaznenog djela - izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave koprivničko – križevačke Dražen Laljek.

Od izvora bliskim policijskim istražiteljima uspjeli smo doznati da muškarac nije bio nasilan, djevojčicu je pitao je li joj zima, primio je za ruku i povukao u automobil, a kada mu je rekla da si u trgovini želi kupiti sendvič stao je i ona mu je uspjela pobjeći.

Djevojčicu je dočekala prijateljica s kojom je policajcima rekla kako je automobil bio smeđ, star i mali.

(Karlo Eisenbeisser/Podravski list)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:27