NOVE POJEDINOSTI

DJEVOJKA (16) UBIJENA U MALOM LOŠINJU STRADALA SLUČAJNO? 'Ubojica je u zgradu došao obračunati se sa svojom bivšom partnericom'

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

Mali Lošinj zavijen je u crno nakon što je ubijena 16-godišnja djevojka. Navodno je, kako se priča po Malom Lošinju, djevojka stradala sasvim slučajno. Naime, čini se kako se muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku dok je on krenuo prema trećoj osobi, njegovoj bivšoj djevojci.

- Taj čovjek nije iz Malog Lošinja, nego je iz Osijeka. Znam da se bavio podvodnim ribolovom, a u gradu se predstavljao kao novinar. Međutim, većina nas ga je izbjegavala zato jer nije bio ugodan. Živio je s partnericom koja radi kao konobarica u susjedom kafiću, a navodno su se razišli i on je tog jutra otišao zapravo potražiti nju, čuli smo od jedne Lošinjanke koja pozna obitelj čija je kćer stradala.

FOTOGALERIJA: Ubojstvo 16-godišnjakinje u Malom Lošinju

Veli da ta obitelj na nikakav način nije bila povezana s osumnjičenikom koji je vrlo često putem svojih postova napadao lokalnu vlast, policiju, institucije. Govorilo se za njega, čujemo od Lošinjanke, da je konzumirao drogu, a čak i da ga je jednom prilikom završio prisilno na psihijatriji.

Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar izjavio je tijekom konferencije za medije da je dojava o teškom ozljeđivanju djevojke policiji stigla u 6.20 sati. Unatoč brzoj reakciji hitne medicinske pomoći i pokušajima reanimacije, djevojka je preminula.

Dizdar je kazao da policija najvjerojatnije jednog mogućeg počinitelja ima u policijskoj postaji, dok se za drugim traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:04