DAN POSLIJE

Dr. Zver teže ozlijedio dvoje ljudi

Bombaš iz Ribič Brega, koji je bacao bombe, pucao po policiji i zatočio vlastitu obitelj, trebao bi biti priveden u večernjim satima.
 Željko Hajdinjak/Cropix

VARAŽDIN - U pucnjavi i eksploziji bombi koje je u petak oko 14 sati na djelatnike suda iz Ivanca, odvjetnika i policajca u pratnji, bacio dr. Davorin Zver, dvije su osobe teško, a jedna lakše ozlijeđene. U bolnici su na liječenju zadržani odvjetnik Dragoslav Zuber i veterinar Nenad Bosak.

Obojica su teško ozlijeđena, ali nisu u životnoj opasnosti. Očevid u kući obitelji Zver u kojoj je bivši liječnik kaznionice u Lepoglavi do 20.30 sati držao zatočene suprugu, majku i dvogodišnju kćer, nastavljen je danas prije podne.

Dr. Zver još je na ispitivanju, a kraj očevida očekuje se oko 13 sati. Zver bi istražnome sucu Županijskoga suda u Varaždinu trebao biti priveden u večernjim satima. Glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić potvrdila je da njegova obitelj nije u kući već su smješteni kod prijatelja.

Ovrha pokretnina kod dr. Zver završetak je parnice koju je vodio s Ukrajincem iz Mađarske koji mu je prije nekoliko godina posudio pse na parenje. Zver se bavi uzgojem buldoga, no ukrajinčeve pse uporno nije vraćao pa je ovaj bio prisiljen sudskom ovrhom zatražiti pse natrag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:34