STRAVIČNO KRVOPROLIĆE

Dražen Dakić ubio je sina (6), ljubavnika bivše supruge i još jednu ženu, tužiteljstvo sigurno u jednu stvar: 'Znamo zašto je poštedio ženu!'

 
 Ilustracija / Getty Images, FACEBOOK

Hrvat Dražen Dakić, optužen za stravično krvoproliće - ubio je svog sina (6), ljubavnika i rođakinju svoje bivše supruge Marije - u petak će sjesti na optuženičku klupu u gradu Rottweilu na Zemaljskom sudu.

U rujnu 40-godišnjak prošle godine šokirao je njemačku javnost nakon što je počinio stravični zločin u Villingendorfu jer se nije mogao pomiriti s rastavom do koje je došlo u veljaču prošle godine. Njegova bivša supruga pobjegla je u zadnji tren i potražila pomoć kod susjeda koji su odmah nazvali policiju, a masakr je preživjela i trogodišnja djevojčica koja se sakrila u kući u trenutku zločina. Nakon počinjena zločina Dakić se dao u bijeg, a uhićen je nakon pet dana.

U potjeru za ubojicom bilo je uključeno 70 pripadnika kriminalne policije. Uhićen je nakon što su dvije osobe dojavile policiji da su vidjele ubojicu Dražena Dakića u mjestu Neufra. Nije se opirao uhićenju. Rekao je "Ja sam onaj kojeg tražite", a da ga nitko ništa nije pitao.

Njemačko tužiteljstvo sigurno je u jednu stvar: bio je to monstruozan zločin iza kojega se krio perfidan plan: bivšu suprugu je namjerno poštedio kako bi patila cijeli život, piše Bild.

Dakić je u kolovozu kupio oružje kojim je počinio stravičan zločin u Villingendorfu, u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg.

Njegova bivša supruga se u Villingendorf preselila upravo kako bi se sakrila od bivšeg supruga koji je policiji od ranije bio poznat zbog napada i prijetnji. Nažalost, ovaj bivši vojnik uspio je otkriti njezinu lokaciju i upao je na zabavu na kojoj su njegova bivša supruga i ubijeni slavili dječakov prvi dan škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:54