OSUĐEN NA ZATVOR

DUBROVČANIN IZREŠETAN U NEUMU Za njim je bila raspisana tjeralica zbog dilanja heroina

 V.M.Tauber

MUP Federacije BiH neslužbeno nam je potvrdio kako jer u hotelu More u Neumu pronađeno tijelo ubijenog dubrovačkog ugostitelja Tomislava Jurkovića(40): navodno je pogođen jednim jedinim hicem iz pištolja ali je prostrijelna rana u predjelu stomaka bila smrtonosna, piše dubrovacki.hr.

Očevid od jutros u 10,15 sati još uvijek traje a MUP FBiH detaljno provjerava sve indicije koje mogu dovesti do ubojice ili njegovih pomagača. "U igri" je i opcija o samoubojstvu jer je, navodno, u sobi za bilijar, Jurković izvukao pištolj marke "Zastava" te je došlop do samoopaljenja pištolja.

Inače, Jurković je stari znanac dubrovačke policije i već je više puta osuđivan, kako zbog povezanosti s narkoticima tako i zbog organiziranja i vođenja međunarodne prostitucije.

Tako je u razdoblju od 2003. do 2007. godine vrbovao i organizirao prostituiranje više ženskih osoba s područja susjednih zemalja, a nakon što je bio osuđen na tri godine, tijekom čekanja poziva na odsluženje zatvorsdke kazne Jurković je napustio Hrvatsku te za njim bila raspisana potjetrnica. Prema našim izvorima, ovih je dana trebao krenuti na odsluženje zatvorske kazne u Zenicu ili Mostar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:34