POLICIJA U AKCIJI

Dvije žene teško ozlijeđene u Zagrebu: Prvi incident se dogodio u Novom Zagrebu, drugi na Oboju

U Novom Zagrebu 33-godišnjak je nasrnuo na 29-godišnjakinju, a na drugom dijelu grada umirovljenik je prešao autom preko ženine noge

Ilustrativna fotografija

 Tonci Plazibat/CROPIX

U razmaku od sedam sati u ponedjeljak, u KBC Zagreb i KBC Sestre milosrdnice zaprimljene su dvije žene kojima su na hitnim prijemima dijagnosticirane teške ozljede u vidu prijeloma.

Prvo je oko 6 sati ujutro došlo do fizičkog obračuna ispred ugostiteljskog objekta u novozagrebačkoj Oreškovićevoj ulici, kad je 33-godišnjak nasrnuo na 29-godišnju djevojku. Odgurnuo ju je rukama te je ona u jednom trenutku pala na tlo. Prevezena je vozilom Hitne u KB Sestre milosrdnice gdje su joj utvrđene teške ozljede. Muškarac je, pak, podvrgnut kriminalističkom istraživanju.

Na drugom dijelu grada oko 13 sati, pak, u Ulici Oboj, došlo je do sukoba 39-godišnjakinje s članovima obitelji, točnije 70-godišnjakinjom i 73-godišnjakom. Na kraju je došlo i do neočekivanog slijeda događaja jer je 73-godišnji umirovljenik u jednom trenutku vozilom krenuo iz dvorišta, a 39-godišnjakinja se spotaknula i pala pa je on prešao autom preko njezine noge. Namjerno ili slučajno, još se istražuje.

- Liječnička pomoć 39-godišnjakinji je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena dok je 73-godišnjak doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - kažu iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:47