HOROR U MEĐIMURJU

EKSKLUZIVNO: DOZNALI SMO UZROK SMRTI JASMINE DOMINIĆ! Smiljana je nesretnoj sestri zadala najmanje dva udarca u glavu nepoznatim predmetom!

Dušan Miljuš

 

Darko Galić, županijski državni odvjetnik, za Jutarnji list je otkrio da bi nalazi obdukcije tijela Jasmine Dominić trebali stići danas popodne.

Međutim, ekskluzivno doznajemo da je obdukcija utvrdila da je uzrok smrti nesretne žene puknuće lubanje. Smiljana je Jasmini zadala najmanje dva udarca u glavu nepoznatim predmetom.

Također, doznajmo da je u obiteljsku kuću u kojoj je pronađen leš danas stigla majka Katarina. Za pretpostaviti je da će uskoro i ona završiti na ispitivanju u policiji.

 

Podsjetimo, leš Jasmine Dominić pronađen je ove subote u škrinji koja se nalazila u kući u kojoj je živjela njezina sestra Smiljana Srnec s obitelji. Tijelo nesretne djevojke, koje se u škrinji nalazilo sve ove godine, navodno je našao zet njezine sestre te je odmah obavijestio policiju. Iste večeri policija je privela Smiljanu i njenog muža Ivicu Srneca koji je pušten nekoliko sati kasnije. Smiljana je, pak, zadržana u pritvoru.

Jasmini se svaki trag gubi 2000. godine, a selom Palovec kolale su glasine da je ili otišla u Francusku ili negdje na brod. Njezin nestanak konačno je prijavljen tek 2005. godine, a mještani su novinarima Jutarnjeg ispričali kako se Jasminin otac s tim nikada nije pomirio. Neki govore da je i on sumnjao da bi za nestanak mogla biti odgovorna njezina sestra Smiljana.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo