OČEVID TRAJE

VIDEO, FOTO: EKSPLOZIJA ODJEKNULA U ZAGREBAČKIM GAJINCAMA Nešto je eksplodiralo u trgovini peradi u sklopu tržnice, okolnosti se još uvijek ne znaju

 
Eksplozija u Gajnicama
 Davor Pongracic / CROPIX

Eksplozija koja je pod okriljem noći odjeknula u trgovini Peradarstvo Blagus probudila je stanovnike zagrebačkih Gajnica.

Naime, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima oko 2 sata poslije ponoći nešto je eksplodiralo unutar trgovine koja se nalazi u sklopu tržnice.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti odnosno je li u pitanju nesretan slučaj ili je trgovina bila meta nepoznatog počinitelja.

Dok se još uvijek utvrđuje uzrok eksplozije, iz PU zagrebačke kažu da je "uslijed eksplozije oštećena rashladna škrinja unutar trgovine ali i vjetrobransko staklo kamiona koji je bio parkiran u samoj blizini trgovine".

Sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nema, a oštećen je i odvaljen dio zida uz sama ulazna vrata mesnice.

FOTOGALERIJA: Eksplozija u zagrebačkim Gajnicama

- Čulo se jako oko 2 sata kad je grunulo. Ali kako nismo čuli policijske sirene, nismo pridavali pažnju sve do dolaska na plac gdje nas je dočekao očevid, forenzičari, krhotine stakla po podu unutar policijske trake. Ako je netko bacio bombu, žalosno je da se čovjeka koji ima odlično i kvalitetno meso hoće otjerati - kaže za Jutarnji jedna prolaznica iz Gajnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:06