IŠAO NA SPROVOD

FILMSKA PLJAČKA BOGATAŠA U SESVETAMA Presreli kôd daljinskog od njegovog Porschea i iz auta mu ukrali robu vrijednu 500.000 kuna

Zagreb, 101014. U sklopu Porsche turneje po Hrvatskoj vozaci automobila marke Porsche prespavali su noc u hotelu Esplanade. U tjedan dana posjetiti ce Istru, Dalmaciju a putovanje ce zavrsiti u Dubrovniku. Na fotografiji: automobili ispred hotela Esplanade.Foto: Damir krajac / CROPIX
 Damir krajac / CROPIX

Stanare Ulice Jakova Gotovca u zagrebačkim Sesvetama u četvrtak ujutro zatekao je policijski očevid.

Netko je tijekom noći provalio u žuti Porsche GT3 u vlasništvu 28-godišnjeg Saše P. Prema tvrdnjama pokradenog vlasnika, šteta doseže gotovo pola milijuna kuna, a doznajemo da su se kradljivci domogli dragocjenog sata i markirane odjeće u torbi koja je nestala iz prtljažnika.

- Snašla nas je tragedija za tragedijom. Unuk Saša mi je s roditeljima i djevojkom došao posjet i razgovarali smo dugo u noć. Nismo se vidjeli gotovo godinu dana. Tu su na proputovanju iz Stuttgarta za Bosnu, gdje su išli na pogreb člana obitelji. Malo prije njihova polaska vidjeli smo da je hauba Porschea podignuta pa su pozvali policiju - kaže nam potresena baka pokradenog Saše P. Ističe da se nakon provale zaključava u stanu.

Stanari zgrade koji su također uznemireni zbog provale vidjeli su oko 21 sat dvojicu mladića kako stoje pokraj automobila s podignutom haubom. Nisu znali čiji je auto pa su pomislili da je u pitanju kvar, a nisu uočili ni da je to hauba prtljažnika.

Neslužbeno doznajemo da su istražitelji na mjestu događaja otkrili da su lopovi presreli signal pri zaključavanju, što vlasnik nije uočio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:27