PROMETNA NESREĆA

FOTO: KRŠ I LOM U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI Gradski autobus srušio ogradu i udario u automobil: 'ZET-ov vozač tvrdi da mu je otkazao volan'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.12.2019. u 15:37

Čitatelj

 

Rano jutros u zagrebačkom naselju Trnovčica u Gornjoj Dubravi došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ZET-ov autobus na liniji 223 Dubec - Trnovčica.

Nesreća se dogodila oko 6.15 sati nakon što je autobus skrenuo s ceste i udario u ogradu obiteljske kuće. Pritom je ograda srušena, a automobil VW Passat koji je bio parkiran je oštećen.

Obitelj vlasnika automobila, koji živi preko puta, bila je iznenađena 'posjetom' u ranojutarnjim satima.

- Susjedi su nam pozvonili da nam kažu da je bus pogodio ogradu i da je oštećen automobil moga oca, ispričao nam je čitatelj koji je odmah izašao na ulicu da vidi što se dogodilo.

Prema njegovim riječima, vozač ZET-a tvrdi da mu je volan otkazao te napominje da je riječ o dijelu prometnice koje se nalazi nakon suženja ceste. Napominje također da je vani bio mrak i gusta magla u tom dijelu grada.

ZET-ov autobus, linija 223 Dubec - Trnovčica naletio je na ogradu kuće u Ulici Jakova Stadlera te se zabio u automobil koji je bio parkiran ispred kuće, potvrdila je policija za 24sata.

- Oko 7 sati ujutro smo dobili dojavu. Nema ozlijeđenih, šteta je samo materijalna - potvrdili su nam iz PU Zagrebačke.

Čitatelj

Čitatelj

Čitatelj

Čitatelj

Čitatelj

Čitatelj
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo