ISTRAGA

OSUMNJIČENIK ZA UBOJSTVO OCA BRANI SE ŠUTNJOM Marijan Perušić ništa ne želi govoriti, a iz kruga obitelji doznali smo što se događalo kobnog jutra

 
 Robert Fajt / CROPIX

Marijan Perušić (40), osumnjičenik za ubojstvo oca Antona (61) u Mrežničkom Varošu, na ispitivanju u Županijskom državnom odvjetništvu te kod suca istrage, branio se šutnjom.

- Još uvijek nemamo motiv. Na nama je da dalje utvrđujemo sve činjenice ispitivanjem svjedoka i materijalnih tragova, kojih je dosta. Provest ćemo i psihijatrijsko vještačenje te nas možda sve to u konačnici dovede do razloga. Neposrednih očevidaca nema, a svjedoci koji bi mogli imati saznanja, majka i brat osumnjičenog, su privilegirani i mogu prihvatiti blagodat nesvjedočenja. U tom slučaju to će nam biti teže - rekao nam je neposredno nakon ispitivanja Dubravko Skolan, zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu.

On je za osumnjičenika zatražio 30-dnevni istražni zatvor, što je sudac istrage i prihvatio.

Iz kruga obitelji osumnjičenoga doznajemo da je mladić zločin vjerojatno počinio u afektu, iako nitko ne može ni naslutiti što je bilo to što ga je natjeralo na tako strašan zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:34