PALI NA 'PARANGALU'

FOTO Oštra presuda dilerima: Braći Svalina i Ahmeti 43 godine zatvora!

Majka braće Ahmeti rekla je novinarima: 'Đubrad jedna, iživljavajte se na nekom drugom', a Senad Ahmeti (17) htio je novinara potegnuti nogom
 Joško Ponoš/CROPIX

SPLIT - Braća Goran i Joško Svalina osuđeni su na jedinstvenu kaznu zatvora od 15, odnosno 11 godina, dok su braća Ferdi i Mehdi Ahmeti dobili osam, odnosno devet godina zatvora, javlja Slobodna Dalmacija.

Oni su uhićeni u akciji “Parangal”, a USKOK-ova optužnica teretila ih je da su prodali 26 kilograma heroina i zaradili oko pet milijuna kuna.

Igor Dokić dobio je sedam godina, Jurica Gabrić sedam godina i tri mjeseca, Ante Kosor tri godine i šest mjeseci, Ibrahim Stollakay sedam godina, Ivan Kosor osam godina, Tonči Devivi pet godina i četiri mjeseca, Siniša Bradarić četiri godine i deset mjeseci, Denis Mirko Mandić šest godina, Dragan Boljat tri godine i četiri mjeseca, Haris Žunić šest godina i Tonči Budić 10 mjeseci.

Presuda je izrečena u Velikoj dvorani Županijskog suda u Splitu.

Osuđenike su pratila 34 pravosudnih policajaca, a bilo je zamjetno osiguranje intervente policije u i oko zgrade suda.

Majka braće Ahmeti, Nada Tufekčić po izricanju presude bijesna je izletila iz sudnice.

Kada ju je jedan od novinara pitao za komentar, uzvratila je: - Đubrad jedna, iživljavajte se na nekom drugom. Sve će vam se ovo vratiti.

17-godišnji Senad Ahmeti unio se u lice drugom novinaru i htio ga udariti nogom, ali su reagirali pravosudni policajci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:14